inne på den tredje dagen.


Nu har maya varit här i tre dagar och hon stor trivs redan. jag känner att hon slappar av mera och gör mer saker än de första dagen men det är helt förståligt eftersom homn lämna alla sina kompisar sin mamma och kom till mig. jag har varit utemed henne massor. gett henne mat 2 ggr om dagen och gjort en massa redan och det är en massa som väntar men vill ta de lugnt lite den första veckan. sen blir de lära henne trapphuset o trappan för de tycker hon är jätte läskigt. hon kom till storstade och hon kom ifrån skogen. villen skillnad, skulle tycka de var läskigt oxå.
jag har precis dusschat,ska ut med maya sen vänta på att hjärtat ska komma hem så han kan laga lite mat sen blir de hem och hämta lite saker som jag behöver, bor ju hos camillla så länge och har inte allt hemma. sen ska jag handla något mumisgt tills ikväll. kanske blir ostkaka med varm sylt mmm så gott.
skulle ha varit hos osc o lämnat in penga papper men har ej orkat sen är de möte imorn men överväger om jag ska gå på den eftersom jag har maya och vet inte om jag kan ta med henne, hon är ju inte van med allt än.
jag väntar på att youthfulessence ska komma, mina slönhets produkter, har slutat använda proacitv, kände inte att de vart nå restultat av de så bytte till detta.
sen väntar jAG FORTFARANDE på cellbes , sen trenchoaten från h&m. livet är bra härligt=)
oh väntar på att klockan ska komma hem oxå som jag köpte av en tjej på blocket för 180 kr. bling bling är de runt uret .

torsdag ska jag hämta ut nya mobilen som hjärtat köpte till mig. ungefär så ser den ut, hitta ingen exakt bild .


nu ska jag ut med maya sen käka en sandwich glass framför tv:en. <3


en trött fröken..

 hellu, jag har varit sämst på att uppdatera bloggen men tänkte jag skulle skriva lite rader.
har hunnit med en massa sen jag senast skrev.
varit på mötetn i veckan, klarat av en massa saker, stått emot en massa frestningar. fått reda på en del bra saker och förbereder för flytten upp till mamsen.
igår sov jag hós sara med ginza, de var mysigt o skönt att komma iväg lite från märsta. vi käkade en stor räksmörgås och hade de mysigt. ginza är ju bara för underbar, det får mig bara mer att längta efter maja, ska ringa henne på måndag och höra vilken dag jag får hämta henne.

som sagt, sen idag åkte vi in till uppsala, träffade mamma och handlade lite fast jag inte skulle haha.
jag köpte två par jeans på gina T 99 kr paret, jag bara aa ska köpa massa, men de vart ett par vita och ett par andra. jätte fina, ville köpa ett linne men de får vänta sen köpte jag underkläder på new yorker, leoaprd bh med trosor till, skit snygga =)
Sen fick jag för mig att jag skulle köpa en resebur till maja för sara hade hittat en på lidl för 150 spenn, så åkte handla sverige runt för att leta efter en men hitta ingen, då tänkte jag att jag skiter i de för har en väska redan ju .
vi åkte vidare till tillgottsunda och gick i köpcentrumet för det var så otroligt länge sen man var där, då hittar jag en nästan louis vuitton resebur till chiauhua, jag köpte på en gång, sen ska jag ju buda på en sån weekendbag på tradera så de passar alldeles utmärkt med varandra =)
sen får jag inte glömma, älsklingen köpte ett par jeans till mig i veckan som var, ett par mörka.
mkt jag klickar hem jag vet haha. sen klickade jag oxå hem en kamel trenchoat jacka från h&m, hade inte kommit in i butiken än och jag kunde inte vänta.
jag beställde hem i veckan en klännings från nelly som jag tänkte ha imorn för då blir de utgång med det var för liten så fick beställa o göra om en storlek större men fin var den iallafall =) satt som en smäck på mig.

bilder kommer senare på allt när jag fått liv i min kamera som inte vill funka just nu, irriterade , man vill ju lägga upp allt man köpt o ska köpa .

Jeans från ginaT, jeans från newYorker, bh+Trosa new yorker, hundbur från arkens zoo,  
    

louis vuitton weekend bag, en ljus och en mörk, kamel trenchoatjacka fårn h&m
    

Ta dagen som den kommer och lev det fullt ut som jag gör. <3

outfit today is,
mörka jeans från newyorker, jeansjacka från crocker, halsband från H&m, vitt linne från newyorker och blått linne från ginaT.

pratade nyss med marianne, hundägaren och vi bestämde att på söndag kl tre ska jag hämta hem maja föralltid, hon är min från och med då, vi komme att leva våra dagar som prinsessor, älskar dig min lilla baby <3


Tisdag

Igår kände jag hur de bara rasande i min värld. klarade inte av de så tog fem hundra kr och drog iväg och handlade fast jag igentligent inte skulle gjort de.

Först var jag på möte hos pysk, utredningen börjar bli klar nu så sen vet dom vad dom ska göra med mig, skönt på samma sätt för orkar inte pallar inte sitta här upp och ner och inte veta vad som ska hända. hjälp kommer jag iallafall få, mer än vad jag får nu.
jag som sagt åkte till väsby centrum, köpte ett linne på new yorker och en kavaj/blazer från h&m.
Idag satte jag in pengar till ens konto för jag har köpt en jeans jacka, skit snygg =) billder på den kommer sen.

idag är de helt tomt på almenackan, skulle ha tvättat idag men tydligen är de upptagen jämt nyförtiden.
fattar inte hur man kan tvätta en tvätt per dag, varför inte ta allt på samma gång /dag. förstår mig inte på såna människor. kanske blir en liten trick in te stan för att möta upp en kund som ska köpa en sak av mig eller så blir de torsdag. lång promenaden får vi inte glömma heller, igår vart de en liten än så idag blir de dubbelt så långt.

linne från new yorker, kavaj/blazer från h&m

 
bilder på jeans jackan kommer senare.

imorgon blir de utgång i uppsala, etage blir de nog eller kalas med bästa frugan, sara jörgensen, jag älskar dig mest av allt gumman <3

sen får jag ju inte glömma att ska snart börja packa och flytta, blir till att bo i örbyhus med maja, i mammas lägenhet. har ju den för mig själv eftersom mamma fortfarande bor på rosen.
nu ska jag titta tv sen gå min lång promenad i väntan på att cellbes grejerna ska komma och mina skor från nelly.
<3


Maja <3


Imorgon ska jag åka och hälsa på maja i örbyhus, för snart är de dags att ta hem henne. börjar närma sig mitten på aug och väntan på att skattepengarna ska komma så åker jag o hälsar på henne. tänkte lämna en filt till henne så hon har de lättare att lämna sin familj.
jag har ju köpt en del till henne och vet att hon får de så bra, kärlek och omsorg de behöver hon och de kan jag ge henne av hela mitt hjärta för att jag själv inte fått de som liten. så då vet jag vad jag ska ge en liten madonna som heller inte får så mkt tid i sin familj nu. är ju långtids sjukskriven och har en hel del tid till henne, sen har ju jag robinb med som kommer ge henne mkt kärlek.
Jag längtar tills hon kommer hem, efter den 10 aug vet jag mer vikken dag hon kommer för hon ska te  veterinären och de.
Imorgon kl 3 ska jag vara där. camilla o simon ska oxå med för eventuellt kommer vi bo där tills jag kan komma te mamma med henne.
Morsan ringde imorse och väckte mig, skrek att nu ska vi på kryssning, sen några minuter senare hade hon bokat biljetterna och var på väg ner för att hämta ut dom på ica. denna gång blir de cinderella, gillar den båten för finns så grymt mkt mer och de på denna. åkte ju birka paradise i söndags. Båten på fredag går kl 6 från stlhm och äter igen hemme på lördag kl 4. efter de blir de utgång med bästa sara i uppsala, kalas som vanligt :)
På torsdag ska jag in och köpa min efterlängtade vita kavaj eftersom jag inte kunde köpa den i lördags och sen ska jag köpa en militär grön jacka, skit snygg bara 150 kr. bilder kommer sen.
jag klickade även hem rosa pumps från från nelly, var bara tvungen att ha dom :P

 

 här kommer en bild, hon ser ingefär ut såhär men lite mer brunare bara och smalare haha.



Alla flickor som är snälla får allt dom vill ha <3






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0