lyckad helg


I fredags var vi hos mamma o firade julafton, det var jätte mysigt. Det var jag, robin maya bror och mamma.
vi käkade gott o öppnade paket. av älsklinge fick jag parfymen midnight fantasy britney spears och present kort på new yorker, älskar de. av mamma fick jag pengar. av sandra o ola, massa saker till lägeheten, brödrost, gul elvisp. muggar, toakellpapper o städkitt. sopborste i leopard o massa, . sara fick jag fotvårds saker.det har varit super kul.
mamma fick av mig, en ljushållare som håller 9 ljus som ska sitta på väggen, massa trisslotter o doftljus, brorsan fick hygiensaker som gilettekitt o duschgel, syster ska få massa olika saker. smycken o m.m , sara fick duschgelsaker och doftljus.
 sen på natten vart jag magsjuk så var dålig hela natten, sen på morgonen mådde jag mkt bättre, tur de jag som skulle åka båt på söndagen.
sen drg vi hemåt på lördagen, åkte förbi morfar o önskade god jul o tog en fika. dom behöver sällskap.
vi släppte av brorsan på stationen i uppsala, han skulle till hemmet.
vi åkte vidare till moster för att släppa av mamma, hon ska vara där tills måndag. vara hundvakt åt maya med.
åkte hem för att fixa lite inför söndagen o packa upp.
sen spenderade jag min kväll hos dom, fick lite saker av moster till lägenheten.

söndagen var de bara att stiga upp. duscha packa o sedan iväg mot moster o mamma för att lämna maya o sedan mot båten. mötte tjejerna vid incheckningen o sedan tog vi en fika innan vi skulle gå på båten.
båten gick kl 6.
vi började med att shoppa lite i taxfree, jag köpte godis till hjärtat, bilar o matadormix, o sedan ostar till kvällen .
köpte oxå en vinare till mig ,cava som vanligt till min vinhylla som ska sitta på väggen i vårat vardagsrum. cava som vanligt. sen var de dans o alkoholfria drinkar till mig haha men de funka de med. razzer med hallon är ju så gott.
sen trodde man att man skulle få sova iallafall några timmar men nej så vart de inte. somnade runt 5 halv 6 o gick upp 8 för att äta frukost,helt död var man haha men det e ju så när man åker båt. 
till frukost vart de räksmörgås, mmm vad gott.
en helt lyckad kväll med en massa saker, oförglömligt säger jag  bara.
sen var de väntan på att få gå av båten o komma hem.
tack tjejer för denna fina o underbara båtresa med er. måste göras om snart.

fick reda på idag att vi har nycklarna nu till lägenheten och vi ska flytta in nu, vi ska börja packa o flytta allt imorn de mesta från verkstaden o sedan får vi se vilken dag som vi stannar för gott eftersom vi inte har fått parkeringsplats än och får inte de förens den 1 jan så måste vi lösa de. <3

på onsdag ska jag till syster o ha lilla julafton, jag, robin o maya åker dit. <3

från älsklingen, parfym o present kort





om man tänker på sig själv o sitt utseende och vill vara vacker, hur kan man då förstöra sig själv på detta sätt?


nu ska jag ut med maya sedan sova, god natt <3


nyklippt o fräsch


varit i väsby C o klippt mig, as snyggt :D i like it. nyklippt o fräsch. ni får se bilder sen för min kamera har inga batterier så ni får se sen, ska ta kort på julafton o då får ni se. köpte extra volume hårmousse oxå, den ska vara as bra om man har kort hår o vill ha extra volume.
skulle ha köpt deras hårborste som gör volumen men de får vänta.
kanske ska beställa frå nätet.
ska dit igen den 10 feb och då ska jag klippa mig igen o sedan göra blonda slingor i håret . det kommer bli fett snyggt :D
imorn ska jag färga håret, chokladbrun blir de så länge tills jag ska till frissan igen. måste ju vara fin tills julafton, kryssningen och nyår.
tänkte först att jag skulle till frissan innan, i jan innan kryssningen men ekonomin säger annat nu när man snart ska flytta in i lägenheten o så men vem vet kanske ändrar de så jag är fin tills man ska åka kryssningen med sara den 26 jan. ska ju åka med sara den 26 jan galaxy o sedan i mars oxå så har 3 st kryssningar detta år som väntar. as kul.
sen fick jag reda på här om dagen att mamma o jag ska åka till riga. vara där i ett dygn, äta godmat shopping, ska tydligen vara billigt där. så det e nåt jag ser framemot. ska bli super kul.
på torsdag ska jag köpa ögonbrynsgfärg , nu ska jag mörka ögonbrynen lite. sen ska jag köpa oxstrupe till maya, hon ska få de i julklapp, deoderant o schampoo o balsam.
på torsdag ska jag på möte kl 11 o sedan packning, städning o tvättning.
på fredag morgon kl 9 åker vi upp mot mamma för att fira julafton, kommer bli as mysigt med julklappar, mat o mys <3

extra volume ja fast det var från aco apoteket. färga håret chokladbrun
   

köpa imorn, ögobrynsfärg, oxstrupe arlens zoo, deoderant rexona crystals, schampoo+balsam syoss
     


nu ska jag ut med maya sedan göra ordning för sängen <3



life!

Folk lever i sina lögner, både du och jag. Som om vi simmar i det hav där alla har samma mening. Men för verkligheten gömmer vi oss för att slippa få stämplar med olika värden. Där den ena är bättre än den andra. Och svartsjukan tar plågsamt över allt levande. Allt är en stor lögn. En stor lögn. Folk lovar en saker men menar inte hälften av vad som sagts. Man begår misstag man ångrar allt för sent, då man inte kan göra något fast man egentligen vill. Folk låtsas att dom accepterar och utnyttjar för att få närhet. Tror att dom är svåra att genomskåda fast man ser rakt igenom. Vi vet både du och jag min vän, vi vet båda två. Vet mycket väl sanningen bakom dina ögon dold av lögner och svek. Jag är precis som du. Vi genomgår ett liv, där folk ständigt trycker ner andra. Vi mår dåligt, en del sämre än dom andra. En del försvinner, och får flera på fall. En kedjereaktion har påbörjats, vi är en bland dom. Istället för att kämpa så lägger vi oss ner. Låter folk trampa på oss, som dom mattor som dom ser oss som. Vi låter dom förgöra oss, på ett brutalt och äckligt sätt. De vänner man har påstås lägga märke till det mesta och lovar sen saker som ; allt kommer bli bra. Som om dom kan förutse din framtid och visar att dom bryr sig när större saker inträffar. Men sen när saken verkligen gäller så får man ingen hjälp alls.
... så tänk efter, lever du i en lögn?




snart är de jul o nyår + kryssning som väntar


Var i kista igår igen, jag köpte en midjehög kjol till julafton som sagt, bilder kommer där nere. den är svart med dragskedja baktill. den o min nya klänning ska jag ha på mig,kommer bli as snyggt.
sen ska jag ha den klänningen och ett par jeans på båten o nå snygga skor.
skulle ha skickat efter en annan klänning till båten men ekonomin säger annat just nu men därför har jag beställt en annan klänning till nyår istället, då måste man se bra ut.
det vart en svart kort klänning med one shoulder, as snygg är den.

idag var jag på möte kl 2, antabus nu igen, har fått utslag så de kliar överallt o dom vet inte riktigt om de har med medicinen att göra eller inte så vi får avvakta, har smörjt in mig iallafall så de känns lite bättre.
sen åkte jag till carmen och öb, började på carmen, såg as fina saker till lägenheten som jag ska köpa, lila långa ljuslyktor smala, dom ska jag köpa imorgon eller på fredag för de måste jag bara ha. sen lite badrums saker, set till handfatet eller duschen, vill ha de i svarta så får köpa de sen när de kommer in, hittade massa fina dricks glas . oh dit ska jag o handla till lägenheten.
sen köpte jag alla julklappar klart så det e avklarat skönt.

svart midje högkjol med dragskedja baktill på new yorker, o klänningen från nelly.com på julafton


 



på nyår blir de en kort klänning med one shoulder från nelly.com


      


lite saker från carmen som jag ska köpa.
lila ljuslyktor i glas långa, badrums set, tandborsthållare, tvålpump o tvålhållare o sedan lite mera saker. bilder kommer sen.

 


nu ska jag ut med maya sen träna överarmarna <3




skräddare, julklappar.

ohh vad det e så mkt just nu, alltid är de något :P.
min klänning kom idag, beställde från nelly.com som jag tänkte ha på julafton o båtresan, de pratar vi om lite senare i bloggen. sen beställde jag hot red läppstift, passar utmärkt till julen.
Skulle ha beställt ett par skor med, men dom har inte min storlek på dom just nu så får väl blir ett par jag har hemma, har så många så ett par skulle vi nog kunna hitta nåt.
Ville beställa ett par från bubbleroom i svarta kilklack men dom var lite dyra o jag har en del räkningar denna månad o i januari så allt måste gå ihop så dom får vänta till nästa tillfälle kommer upp.
Men jag var tvungen bara att beställde en rosa mysdress från bubbleroom, rich bitch står de på. as snyggt.
hämtade oxå ut mitt paket från hm, beställe lite förra månanden o de kom idag.det var lite saker till lägenheten.
vet inte om jag har skrivit de tidigare i min blogg men kan ta de igen,
beställde leopard duschdraperi, leopard badrums matta, sovplagg, o ett par skor låg skor men dom ska jag skicka tillbaka för dom satt inge bra på mig, 2 handdukar och ett natt linne i mörkblått
.
lämnade in min bommerang jacka till märsta skräddare idag, dom ska sy på min päls. så den är klar på fredag, spännande o se hur detta kommer att bli. den är ju så stor o fin pälsen så det kommer nog bli as bra.
på fredag oxå ska jag,brorsan o mamma till dennis i gränby o tatuera oss igen, niklas ska göra taggtråd på armen o jag ska fylla i den på magen o eventuellt armbågen får se.

jul ska vi fira hos mamma i sandviken, jag o robin o maysan åker dit på julaftonens morgon, sover över natten o sen åker hem på juldagen, maysan får stanna kvar nå dagar för på söndagen ska jag åka kryssning med ida o jenny, de kommer bli så kul. den 26 alltså, cinderella blir de 24 timmars. blir nyktert för mig men de duger de med . älskar att åka båt, det är så kul. vi ska äta god mat. umgås, shoppa. jag ska definitivt köpa mina ostar, dom är mina favoriter och dom finns bara just på denna båt.

imorn blir de till att köpa klart alla julklappar, har några kvar. skönt att lite är avklarat.





klänning från nelly, hot red läppstift från nelly

 


svarta kilklack skor jag ville ha från bubbleroom o dressen jag beställde idag nyss.
 


grejer från hm.
leopard duschdraperi, leopard duschmatta, sovplagg, 2 stleopard handdukar små, nattlinne
   


aja nog nu, shoppar o shoppar men detta är de sista för sen ska vi flytta. har en hyra att betala mat pengar så nu var detta de sista.
nu ska jag ut med maya sen ´kolla tv <3


p.s jag är glad över mitt liv, hur de fungerar o vilka som finns i mitt liv. glad att jag inte är så fixerad vid såna saker som igentligent inte är viktiga. som utseenden ,klart jag är de men jag kan klara av att gå ut utanför dörren utan smink, har vänner som bryr sig o jag har en liten familj, vi kanske intealltid funkar med varandra men jag älskar min familj, mamma bror o syster betyder allt för mig. pappa just nu finns inte i mitt ´liv men på något sätt älskar jag honom för att han är min far.
jag lever mitt liv nu, ska som sagt flytta 1 januari, börja jobba. allt fungerar som de ska.
framförallt älskar jag min pojkvän, som kommer bli min sambo snart. robin jansson <3 du betyder allt för mig.

(L)


Kista C



idag vart de kista c en stund, skulle ha köpt en tröja de gjorde jag sen äta på food court, det e så gott men vart mer än så men inge mat haha.
gick in på accent o köpte min vezzano plånbok svart, as snygg är den. har ju väskan oxå så de matchar :)
sen gick jag in på new yorker o köpte en leopard grå tröja, skit snygg. lite tajt men endå pösig sen ett party linne, glittrigt vid bysten sen typ leopard,tiger aktigt nedanför.
sen köpte jag ett par svarta pumps med rosett öppen tå på belles shoes, var så billiga. dom var as snygga. i love it. dom ska jag ha i sommar med någon het klänning .




en sån plånbok fast en svart då,en tröja från new yorker och ett party linne, ett par svarta pumps från belle shoes.

     



har kollat in en skit snygg pälsväst från Drjays. hittade den på google, får se hur de blir med den.
sen ska jag beställa lite saker frpn nelly.com men de ska endå inte betalas förens i februari så det var ju en bonos, en smmink neccesär, komplex o bra, har ju en sliten o ful än nu, sen lite hårgrejer, sen balconette förståss. det e ju sån abh jag använder nu =)

bilder från nelly.com som jag ska köpa.

svarta necessär, hår spännen, bh,
  


imorn blir de kanske fica naglarna, en här ska jobba över så får se hur de blir med de .
nu ska jag ut med maya sen fixa för sängen <3




kväller


Jag vill sola men samtidigt inte för det är verkligen inte bra för hyn, i sommar blir de utomlands med hellen en vecka nåstanns eventuellt o då kommer jag blir brun igen men vill sola nu oxå, blir eventuellt sola onsdag och torsdag, funderar på de. de skadar ju inte om man gör de nå ggr sådär .
Idag lämnade jag in min bommerang jacka på kemtvätt, de var väldigt billigt o den är klar på lördag så då skajag hämta den, sen ska dom eventuellt sy på  min päls på jackan för en billig peng så detta slutar bra de. vill ju använda jackan denna vinter oxå.
idag vart de en tripp till väsby C köpte lite nya underkläder igen me de vart ingen bh så de blir imorn istället. ska ju köpa på troshopen eller twilfit för dom är de bästa, sitter bra o är sköna.
beställt julklapp oxå så en är klar , har några kvar, men de får bli nästa vecka, har en massa denna vecka så orkar inte tänka på de. sen beställde jag en parfym oxå men den ska jag lämna tillbaka för jag ska köpa en annan. paris hilton can can, de är den bästa.
tänkte inhandla lite nya kläder oxå, får se vad de blir. en tröja eller två iallafall.

kollade på lite massage idag oxå, funderar på att göra en ryggmassage här i märsta C, tydligen as billiga så de får bli i januari eller februari.

min aptit har försvunnit oxå igen :/, jag har ätit knappt en halv baguette på hela dagen, detta funkar inte, igår vart de samma sak. dricker iallafall vatten så det e bra.

imorgon blir de möte sen väsby C


nu ska jag ut med maya sen titta tv <3





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0