I only know that I never let you go


Jag har världens underbaraste och finaste pojk man kan ha<3, jag önskar all lycka och kärlek till oss två, att vi kommer spendera våra liv tillsammans och att de inte blir någon vilsen väg. men en sak vet jag och det är att jag alltid kommer finnas vid din sida.
jag älskar dig<3
Bra dag

Precis kommit hem från stan, hämtade min kofta som jag köpte , skit snygg. bilder på den kommer sen för just nu ligger den i tvättmaskinen, har någon mani om att man måste tvätta nya kläder innan man använder dom haha. sjukt jag vet.
Dagens outfit är väldigt enkel för snart blir de missbruks gruppen som gäller sen kina med hjärtat. Gott ska de bli med kina, var ett tag sen vi käkade där. myspys med hjärtat. väntar på att han ska komma och hämta upp mig så jag slipper gå, denna kalla värld hinner man frysa ihjäl i innan man kommer fram.
Imorgon beger de mot lill storvik, ska spendera hela helgen hos mamma, behöver de, har varit mycket på sista tiden.
Väntar på att jag ska få mitt bidrag så jag åka iväg och spendera lite pengar, shoppa lite och slippa sitta hemma jämt. shoppa är ju en flickans bästa intresse, iallafall mitt.

Outfit today .  tröja- stadium, Linne- H&m, underlinne- Bikbok, halsband- lindex, jeans- zara. Mössa- kappahl.

   
En onsdag

Funkar inga batterier till denna kamera eller. Haha dom jag hade brann upp i laddaren,trodde verkligen de var uppladdningsbara men tydligen inte. Jag och hjärtat gick och lade oss, kröp ner i sängen, sen plötsligt hör vi hur de låter om attans i laddaren, då höll dom på att nästan sprängas ,*trodde jag* haha , men de roligaste var att jag trodde de först var små möss som sprang runt i rummet så jag ställde mig upp i sängen och skrek som en galning,*det är möss eller något på golvet och han fick absolut inte sätta ner sina fötter för då skulle dom bitas haha.sjukt säger jag bara, var väl extremt trött eller nåt :P.
Vaknade för en stund sen, känns som om jag skulle kunna ligga hela dagen. Kollade på top model, följer de jämt och ständigt, kan inte bli bättre.
Jag tänkte kuta ut och hämta posten och se om det har kommit nå roligt till mig,de brukar de göra.
Jag skulle till stan idag träffa en tjejkompis, tagit en fika och gått runt lite. Skönt och komma bort lite men de vart inget av med de på grund av vädret, inga tunnelbanor går o pendeln går dåligt,vill inte bli fast någonstanns.Sen skulle jag ha köpt en skit snygg kofta, gillar den verkligen så ska köpa den på fredag istället då tänkte jag.
Jag ska vänta på att hjärtat ska komma hem så vi kan rulla över till hans mamma på lite middag,alltid lika mysigt att komma dit och umgås.

Hörs senare<3

Kofta- Gina tricot


Finally Home


Har varit en lång men okej dag. hjärtat kom hem efter jobbet men vart ingen körning, var hos soc lämnat in papper. Vädret gör så jag blir så fruktansvärt nervös, halt väglag och massa trafik. Öva och öva ger resultat så imorn ska jag banne mig ut och köra lite bil.Jag och robin åt lite middag,försökte få i mig lite men var inte sugen. Sen tog vi bilen och åkte direkt till onoff för att hämta mobilen jag köpte.så fin den där :)
Sen stannade vi på donken , köpte en varsinglass, nathalie goes godisråtta .
Nu är jag hemma och det är skönt, trivs verkligen inomhus och i värmen,antingen badkaret eller i sängen. Snacka om latmask man är.
Sen har min data sladd till min egen data har gått sönder,så där går 600 kr till en ny sån,saknar min data, har allting på den,filmer, bilder allt men får nöja mig med robins så länge.
Hoppas det är något bra på tv ikväll eller kanske har någon bra film i byrålådan att titta på.
Nej nu ska jag byta om hoppa i sängen och myspysa med hjärtat sen sova.
Bilder kommer inom kort, mina batterier håller på att laddas upp till kameran


Ciao <3

 
drive next

Då har man fixat bloggen, städat lite i rummet, bäddat sängen och fixat tvätten,plockat undan för ligger grejer överallt. Gjort mig själv en tjänst genom att tvinga upp mig ur sängen, kan inte ligga hela dagen. Kom precis ur duschen och tänkte övningsköra lite fram tills mitt hjärta kommer hem från jobbet, vi ska åka och hämta min nya mobil som jag har beställt, rosa LG touch mobil :) Lovely är den. Sen blir de väl middag sen mysig hemma kväll.

Här kommer lite bilder på mig eftersom jag har så tråkigt

    
Turning Into Nothiing

Är dålig på att uppdatera bloggen, ska väl vara ärlig, är sämst på de men idag fick jag en känsla av att jag borde göra de oftare kanske tillochmed varje dag om jag orkar vill säga. Mitt liv idag ser ut som att jag ska till soc igen och lämna in dessa jävla papper om pengar, kämpa för de jävla bidraget, klarade inte av att gå dit och se alla dessa människor, för mycket, fick panik och gick ut, kan inte sitta på ALE 3 dagar i veckan, bara nya människor får mig att vilja kräkas, klarar de inte och vill inte. Min sjukdom är väl människorädd och djupt deprimerad men kan nog inte bli frisk utan hjälpen. Har blivit smalare återigen och är rädd att jag blir smalare för känns som om jag inte kan ordna en ordentlig dag med ordentlig mat. Antingen ligger jag i sängen hela dagen eller så går jag upp för att ta värktabletter och lägger mig i badet sen återigen bäddar ner mig. Jag väntar fortfarande på att jag ska träffa den dära sjuksköterskan, få mediciner och sjukintyget på unga vuxna så jag kan få hjälp fortare, bara de känns bättre.Dom skickade dit mig efter jag varit på akis efter överdosen, dum som jag är så skiter jag i att gå dit så de ledde till strul för nu behöver jag verkligen de. Jag vill kunna leva mitt liv upp till 100 % och må bra och kunna hantera svåra situationer men för mig är de omöjligt i dagens läge. Idag ser de ut som att ploppar de upp svåra situationer sticker jag eller tar lugnande tabletter och låtsas som ingenting och det är inte normalt. Men drogerna tänkerna jag inte alls lika mkt på längre men dom finns där, ska erkänna för några månader sen kunde jag känna suget för de fanns i mitt liv när jag mådde som sämst och ville försvinna men det är ingen lösning på problem, just därför har jag annika och missbrukargruppen,tror dom kan hjälpa mig väldigt mkt. SKa få samtalstider i veckan och sen unga vuxna och tror det e mot ett bättre liv.

 


Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.
RSS 2.0