Packning och sthlm ikväll.


Ohh vill bara säga att imorgon blir de lyx kryssning med hjärtat , camilla o simon.
bada äta gpod mat, natt club och en massa otroliga roliga saker väntar.
Båten går från stlhm halv sex, smörgåsbordet kl sex . älskar deras otroliga goda mat. menar då kan man ju inte sitta o tänka på vikten utan släpp loss och ät ihjäl dig ;). ska packa idag lite innan jag drara te sthlm.
vaknade nyss, äter lite frukost sen ska jag sola och sen promenera innan de blir duschen.
ska iväg te stlhm, ska gå på clas ohlson och kolla på en vit linne kavaj som jag ska troligtvis köpa. på clas ohlson har dom tydligen skit snygga klockorm olika färger, kusinen hade typ blå, orange vit rosa. ska nog köpa blå eller orange för dom andra färgerna har jag från glitter :).
Jag har svart kavaj och grå rutig men nu blir de en vit .
JUst de får jag inte glömma, har köpt en massa saker till maja, hon förtjänar de bästa.
jag köpte en leopard bädd med tak och mamma köpte en rosa säng, tänkte man kunde ha en i vardagsrummet o en i sovrummet, sen köpte jag rosa koppel med rosa halsband med kronor på. rosa underlägg till skålarna, matskålar kommer snart. har inte hittat nå bra än som passar till underlägget. rosa hundbajspåsar. En blå hundfilt som jag ska ta med till henne på onsdag när jag åker o hälsar på henne så hon har de lättare att flytta sen och sen köpte jag en rosa klänning med krona på och sist men inte minst min leopard väska som kommer nästa vecka. hon kommer bli så söt och allt kommer bli så bra.sen ska jag köpa en jacka till henne så gon inte fryser på vintern, sen lite smått o gott som schampoo för hundar, fästingmedel och fästingplockare, hundben och hund godis, hundmat, kloklippare o så vidare.
Sen var jag oxå att handlade till båten, en rosa klänning från gina T och en glitterr kuvertväska och en annan kuvertväska men den skickade jag efter. sen passade jag oxå på att klicka hem från cellbes, jag fick e premie, fick en gratis skit stor weekend bag med smink väska till om jag beställde för minst 200 och då vart de en leopard bustier, korsett liknande och två pack leopard trosor till, hotpants.

Vitlinne kavaj, nr 2 på bilden, så ser den ut ungefär.



hundgrejer från arkens zoo i kista, sen lite från arfa i väsby en klänninge från hööks i väsby.
    

bild på rosa hundsängen, väskan och  matskålarna kommer senare.


rosa klänning från gina T och kuvertväska glittrig rosa från gina T.
   
ungefär en sån fast mindre pajtetter på typ. en sån kuvertväska fast rosa glitter. sen en brun kuvertväska
bild kommer sen på den och de originala sakerna haha.


leopard bustier, korsett från cellbes och trosor till och min premie som jag får gratis.
   




min kamera dog typ nyss, slut på batterier så får hitta exakt samma saker från google haha.
tack för mig, nu ska jag smörja in mig sen sola, sen eventuellt promenad om jag hinner, ska åka med tvåbussen sen ta tåget halv tre.


<3





Grillning och sedan utgång

 Vaknade nyss, skit trött om dagarna så sover as länge fattar inte, tror de är mina sömn tabletter. vill inte vara såhär trött hela tiden haha förut gnällde jag på att jag aldrig sov :P
Äter lite frukost just nu och funderar starkt på om jag ska skicka efter ett par skit snygga pumps i leopard, måste vänta o se om mina sjuk papper kommer idag så jag vet att jag får bidrag  :P 
 Sen blir de solning och promenad, ska oxå packa för lördag för ska iväg och bo i stuga för robin har cross tävling lördag-söndag, någon stanns i dalarna :) ska bli kul att komma iväg lite från märsta.
Ska duscha och göra mig ordning för i eftermiddag blir de grillning o dricka hos camilla sen ska jag ut ikväll, blir kalas . Jag var ju i kista här om dagen och kunde inte motstå att gå in i belles shoes, usch jag får ju inte köpa skor för har alldeles för många redan men de vart två st skor,ena paret ska jag ha ikväll, det e dom första bilden, svarta pumpsen, sen ett par klackar i brunt, sen ny klänning föståss som passar till skorna. skit snyggt kommer de bli sen min svarta kavaj ska jag ha på mig.
ska åka med åtta tåget in för ska möta sara halv nio vid stationen. får se vilka man träffar på ikväll då.


Svarta pumps från belle, klackar från belle, svart klänning gina T. sen eventuellt skicka efter leopard pumps,skolett.
   

Outfit tonight :)
Svarta pumps från belle, svart volang klänning från gina T, svart kavaj från gina T.
  

jag vill bara säga att jag är världens lyckligaste att få känna den lycka som jag känner varje dag jag vaknar upp med dig trodde jag aldrig jag skulle få känna, du gör mig glad. !
Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig över hela mitt hjärta ! Din nathalie föralltid ♥





Promenad och solning avklarat

hellu alla glada :)

jag har varit skit dålig på att uppdatera, det är faktiskt typ över en månad sen jag blogga, sen har ju humöret inte varit så topp så kanske lite därför.
det har hänt en massa saker sen jag sist skrev bloggen, ja du vart ska man börja, jag har shoppat en massa saker, får knappt plats här hemma längre :/ måste flytta till större och förhoppningsvis blir de till mamma runt den 1 september. skönt samtidigt att komma ifrån märsta.
iallafall, de jag köpte nydligen var min parkas jacka vit, jätte fin. sen har jag köpt, väska, tre klockor och för typ två veckor sen satt jag med ingen klocka och nu med tre, bortskämda flicka sen har jag köpt smink, olika fäger på nagellack, en skit snygg leopard väska, en rutig kavaj, klänningar och linnen, köpt de mesta på denna tiden, som jag har sagt, när jag är ledsen köper jag saker, o har varit väldigt ledsen så har väl varit därför.
i fredags träffade jag mamma och syrran, vi grillade ute hos morfar och då fick jag mina presenter i efterskott av syrran. och vet ni vad det var för tröja jag fick,. en tröja med en liten chiauhua på :D så klock ren.

sen framförallt de viktigaste som jag köpt som kommer hem till mig i aug, min lilla chiauhua. en tik som heter maja, väger 1.5 kg och är ett år gammal:) jag köpte henne på en annons på blocket. jag förståss åkte dit o hälsade på först, dom var väldigt snälla och trevliga, först skulle dom inte alls sälja maja för det var inte hon som var på annonsen men jag sade till dom att jag tyckte den hundem var alldeles för stor och då erbjöd dom mig maja, väldigt bra pris oxå för en ren rasig chiauhua, dom kommer och lämnar över henne mitten av aug ungefär. längtar <3. allt en flicka vill ha får hon inte sant ;)



ikväll har jag varit ute på min vanliga kvälls promenad och legat o solat en halvtimme:)
imorgon blir de klippa och jämna till luggen sen beger de mot kista c, ska pierca örat och kollar runt lite.

Jag älskar dig robin jansson av hela mitt hjärta <3




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0