dagen börjar dåligt men slutar bra.

vaknade av dåliga besked som fick mig ledsen och väldigt förtvivlad, trodde bättre om den människan men de visade sig vara fel. orkar inte prata om de så nämner de bara lite lätt. 
Försökte få i mig frukost men var absolut inte sugen på den, sen begav vi oss emot uppsala, väntade på posten men den kom aldrig för mina stövlar ska komma snart .
de vart gränby centrum idag, har inte varit där på evigheter så de var roligt, dom har byggt om jätte mycket, kände knappt igen den. jag shoppade loss lite, behövde de efter denna morgon.
det vart 3pack boxertrosor från hm, ett par knallrosa ballerina, och ett par svarta. dom rosa var jag ba tvungen att köpa för själva färgen juh :P haha.
sen köpte jag ett lång rutig skjortan från gina och ett svart tjockt bälte som ska sitta i midjan, skiit snyggt.
träffade sara en stund på kvällen, roligt , hennes syrra har typ en hamster med 3 ben, det e helt sjukt. jag höll på att skratta på mig, har aldrig sett på maken, trebenta djur är coola haha.
sen skulle jag åka hem, har ju inte varit någon bra dag känslomässigt så orkade inte vara där så länge. vi bestämde iallafall att de blir utgång på fredag med massa brudar, kalas eller något blir de väl som vanligt, så blir att festa till lite. lär behövas. nu sitter jag här i rummet med älskling och tänker hoppa på honom och pussa på honom.älskar dig robin jansson.
dagens outfit. Lårstövlar-skopunkten, Jeansleggings-bikbok, linne-ginatricot, kofta-ginatricot , halsband-H&m.

Dagens inköp
3pack boxertrosor-H&m, de ska vara svarta med oxå men dom har jag på mig.rosaballerina ,svarta ballerina
lång skjorta rutig-ginatricot, midjeskärp-ginatricot

    




lyckad shopping idag

Jag har haft väldigt trevligt idag med hjärtat. Vi vaknade, jag gick för att sola, låg där inne en halvtimme och nu har jag bruna fina färgen igen men mer ska de bli. Sen in i duschen sen begav vi oss emot täby centrum, gick runt och kollade, rätt som det e ser jag min bror upp på övervåningen, jag skriker som en galning, niklas brorsan sen ser han mig, så han kommer ner och vi står och snackar ett tag. skitungen har piercat sig i läppen, ögonbrynet sen tungan nu oxå. aj aj tar efter sin syster, icke bra :P.
Sen åkte vi vidare och de vart kista centrum, käkade max sen kollade runt¨lite, fick reda på oxå att både belles skoaffär och new yorker har öppnat i kista, de har jag totalt missat så där lär de ju bli shopping som heter duga haha. Jag köpte bikini överdel och underdel där inne, sen köpte jag en kort svart jacka från hm, och sen till sist men inte minst köpte jag min efterlängtade kavaj från ginatricot. Jag dog när jag såg den och priset hade jag ingen betydelse eftersom jag har velat haft en så länge. Jag gick raka vägen till kassan och betalade åkte hem med ett glatt leende. bilder ser ni längst ner :)
Sen såg jag oxå en skit snygg leopard mönstrad trenchoat jacka som jag vart kär i men den får vänta eftersom den 19 ska jag eventuellt tatuera mig med mamma, de ska bli kinsesiska tecken, tro,hopp&kärlek på ryggen. i love it<3


kläderna som jag köpte
Bikini-new yorker, kort tunn jacka-H&m och kavajen-ginatricot.

  

Sen vill jag bara slänga in här bland alla dessa ord och meningar, Jag älskar att spendera min tid med dig baby, älskar dig robin jansson<3




Söndag

Inatt sov jag ensam iallafall några timmar, skönt och få hela sängen för mig själv, hjärtat var med isak hemma hos hans bror och sen på corner.Var trött och kände mig hägning, så jag låg hemma ,kollade på luftslottet som sprängdes, kan inte sluta kolla på dom filmerna, dom är as bra. Laddade hem en hel del filmer.Bland annat twilight,new moon. Har inte sett den så tänkte se den idag som söndags film och ha myspys med hjärtat.
Vaknade runt 11 och kände mig tvärpigg. Rusade upp sorterade tvätten och lade in den i tvättmaskinen sen väckte hjärtat, gick upp och käkade en rejäl frukost, sen åkte hjärtat till verkstaden skulle fixa lite med sin cross.
Jag har ringt beställt min beställning hos ëllos, en skit snygg jacka kort modell grå, en kort svart vårjacka och en tubtopps linne i korall. skit snyggt.snart beger de mot kallhäll i stlhm, kolla på när isak ska spela innebandy match sen hemåt käka lite middag sen fajta med veckan som kommer <3.

outfit today , jeans-new yorker, linne-ginatricot, tröja-new yorker , halsduk-ginatricot

    

elloskkläderna, grå jacka kort modell, kort svart vårjacka med hög krage, tubtoppslinne i korall.
    






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0