Förfest sen utgång med bästa sara <3


vaknade runt tio, kände mig ovanligt pigg så gick en morgon promenad med maysan, hon är en trötter. sover jämt. har ätit frukost o bäddat sängen.
har magmaskinen på o nu ska de dammsugas i rummet innan man åker.
ska hoppa in i duschen om en stund.
köpte black out linser igår i åkersberga som jag ska ha idag på halloween iallafall hade tänkt men dom funka inte på mig plus att dom var sönder synd så dom ska jag lämna tillbaka idag innan jag åker till uppsala så de får bli halloween utan linser.jag ska ha djävulshorn och fluga runt halsen o röda läppar o sminkad lite mörkt runt ögonen med långa lösögon fransar som jag idag ska köpa på affären i åkersberga istället för linserna och något mer sm passar till klädsen.sen ett glitter tubtops linne med mörka jeans och svarta marble pumps. kommer bli skit snyggt.
igåe var jag på bolaget oxå, måste ju förfesta med något så köpte de goda vinet wild strawberry sparkling så får se hur full jag är sen haha. ska bara köpa någon drink på kalas för det e så dyrt.
iallafall så först blir de förfest hos sara med middag o mat, ska bli super mysigt sen drar vi mot krogen runt kl 9 . maya ska få vara kvar hos ginza o saras pappa så hon får leka med henne lite. roligare för henne än att vara hemma själv. sen kommer hjärtat o hämtar mig i natt på krogen sen skjustar vi hem sara io hämtar maya sen åker vi hem.

 '


nu ska jag dammsuga klart sen hoppa in i duschen sen checka packningen. <3


Best friends


Me :

Sara Snuttan Ginza Jörgensen du är den bäste vän man kan ha, de finns ingen som du.
Dig kan man prata om med allt o göra allt med, som att spela fia med knuff haha.
dig kan man gråta med, skratta med och bara var sig själv. det älskar jag med dig.
sen jag började umgås med dig har de blivit en lättnad i mitt liv. Det fi...nns verkligen ingen som du gumman ♥ Jag älskar dig / din halva ♥

Sara : Awww, 'älskar dig också min andra halva. Dig man kan snacka med, dig man gör alla roliga saker med dig man berättar allt för . dig man får all stöd av, dig man kan både skratta åå gråta tillsammans med. En älskad vän som alltid kommer finnas i mitt hjärta. Så många minnen, såå många stunder åå mera mycket mera ska de blir . Älskar digsjukt mycket min andra halva♥♥




Du o jag föralltid <3



Idag sitter jag o funderar på om jag ska beställa hen ett par vinterskor, det e stövlar som är fodrade, om jag ska vänta till pengar kommer eller om jag ska beställa endå. kan ta faktura o delbetala eller betala hela summan, vet ej än men ni kan få två par bilder på vilka av skorna jag ska beställa sen med skorna så ska jag beställa
Impregneringsspray som skyddar skorna för de brukar jag skita i men dom håller längre o de om man använder de på skorna .

Korta stövlar från have2have och ett par långa, och
Impregneringsspray.


så jag har inte bstämt mig än vilka skor de blir. tar nog de korta stövlarna.
nu ska jag ut med maysan sen fixa mig, tvätta ansiktet använda magmaskinen och fixa håret.



I Skuggan Av Värmen


Jag Är Inte Rädd För Att Dö, Nu Skulle Jag Kunna Dö, Nu När Jag Känner Såhär.Då Gör De Ingenting.
Jag Trodde Inte Att Du Skulle Komma, Inte Jag Heller.
Det Känns Som Om Jag Har Väntat På Dig, Men Du Känner Inte Mig. Du Vet Ingenting Om Mig.
Jag Vill Inte Att Vi Ses Mer, Varför Håller Du På sådär, Varför Säger Du Så För.
Fan För Dig Som Gör Såhär Mot Mig. Vad Fan Har Du Gjort.
Vi Fixar Det Här Nu, Släpp Ut Mig, Släpp Ut Mig.
Du Får Inte Lämna Mig.



Det var en gång en kille i landet långt bort, som blev förälskad i en tjej, hon var den finaste utav dom alla! Men så en dag drogs dom ifrån varandra,han får inte tag på henne på något vis, så han skickade sin lilla fe för att hälsa sin älskade att, "han saknar henne så mkt, och älskar henne mer än livet självt! Han kommer göra vad som helst för att en dag få spendera resten av sitt liv med henne" och det sa den lilla fen till den älskade tjejen! ♥

can be your hero baby, i can kiss away the pain.
I will stand by you forever. you can take away my breath. Would you run and never look back. Would You cy if you say me crying. would you say my soul tonight.
would you trumble if i touch your lips. would you laugh, oh please tell me this, would you die for the one you love. Hold me in your arms tonight. Would you swear that you will always be mine. I am to deep , i have lost my mind. I dont care, you are here tonight.
Oh i just wanna hold you, i just wanna hold you.




full vart hela helgen


i fredags åkte jag in för att hämta min bommerang jacka, lite kort i armarna så tror jag ska sälja den på blocket. eftersom jag bytte den mot ett par skor så kan jag lika bra sälja den, så tror de hamnar på blocket som det andra.
stor fin päls men bara lite kort i armarna synd :/
sen åkte jag direkt hem till mig för att hoppa in i duschen och fixade mig, åkte till bolaget och köpte vin cava freixenet, de vanliga, skulle ha köpt wild strawberry men de får bli nästa gång. förut gillade jag blue non eller relax men nu är de dessa två.
sen skjustade hjärtat mig till norrtälje för att möta upp pamela vid bolaget sen körde han oss till grind till ella.
Vi för festade hos ella sen drog vi till bussen runt 10 för att sedan gå till mobergs, vi de laget för man full .
vi festade, jag drack en drink, piggelin den vanliga för mig , älskar den.
sen drog vi hemåt runt 3 tiden.
igår åkte jag hem runt 11 tiden, åkte först roslagsbanan, sen tunnelbana sen pendel till märsta sen buss upp till mig. orkade inte gå plus att jag var bakis, usch man ska inte dricka haha.
sen packade jag upp o fixa hemma, kände att maya får vänta tills jag vaknat till de, jag hoppasde i ett varmt bad och låg där i två timmar, as skönt. sen åkte jag upp till maya o hon fick följa med mig o käkade, vart mammas, en grill i väsby, as gott. snacka om bra fyllemat haha.
Idag passade jag på att beställa två saker från hm, fick halva priset på två saker. jag beställde en as snygg tröja kofta grå från barnavd st 158/160, haha tur att man kan ha barnst så de blir billigare. sen ett badlakan i leopard så de kommer väl hem sen.

föresten i fredags kom jackan till maya, hon satt perfekt på henne me nu ska jag bara få henne att acceptera den och ha på sig den för hon är inte van att ha jacka på sig haha.

Freixenet cava och wild strawberry sparkling. pröva säger jag bara. as gott sen drack jag på krogen piggelin.




Grå stickad tröja /kofta från hm barnavd st 158/160, badlakan i leopard från hm. en sån tröja fast en grå.
leopard svart jacka från le chien st xs.


nu ska jag ut med maya i regnet med hennes jacka <3

lev dagen som om de vore den sista i ditt liv.








Fia med knuff sen hemåt


Vi har kommit in på en jävligt rolig sak och det är att spela fia med hutt :D haha. Vi har spelat de nå hundra ggr sen jag kom hit o det blir bara roligare haha. kul.
vaknade runt 10 o gick ut med hundarna, kallt ute var de iallafall. snart är väl snön här, bara de som fattas.
vi käkade lite frukost o nu sitter jag vid datan, ska fixa mig o de snart, klä mig på mig tvätta ansiktet och sminka mig.
Idag ska jag o maya åka hem, ska bli skönt att få komma hem =) har hemlängtan men samtidigt skönt att få komma iväg lite. antingen sk ajag o maya åka bussen till uppsala o möta upp hjärtat eller så kommer han o hämtar mig här ute hos sara. det e skönast för mig eftersom jag har packning men men får se hur de blir.
jag kom o tänka på de att hellre går jag till en skomakare med mina favorit skor som kostar 200 än till att köpa pritt nya när mina kanske håller ett halvår till. tjänar ju jag på. så de ska jag göra. hörde av sara att dom på gränby C tar bara 220 kr för att fixa skorna så ska åka dit idag innan jag åker hem o hra med dom om mina stövlar.
jag satt o kollade runt lite på blocket och hittade på par skor som jag vill köpa men är osäker, skickade efter två par i veckan men ska skicka tillbaka dom eller ena paret då.
 vill köpa dessa två par. ena paret på första bilderna är overknee stövlar, och de andra är lite kortare.
sen pälsvästen som jag skulle köpt fanns inte kvar så får hitta en annan då för måste bara ha en till skinnjackan som jag köpte, har en pälskrage men en pälsväst till jag oxå ha :P


fia med hutt ,  skor från blocket de är tre likadana bilder på de första skorna, dom andra stövlarna är lite kortare o är från duffy .
    

nu ska jag gå o hjälpa sara med hennes tavla sen spela fia med knuff, efter de fixa mig o ut med hundarna <3

lev dagen fullt ut för de ska jag göra <3




hej då



nu far jag o maya till sara i två dagar, vi ska baka o äta god mat o bara umgås. ska bli mysigt. hjärtat skjustar ut mig dit eller om jag tar bussen från stationen.
håller på o packar o packar till maya. hon ska ha sina leksaker med sig o sin väska. hundmat bajspåsar och de.
först innan de ska jag till bibblan o hyra boken twilight tredje, kommer inte ihåg vad den heter sen posta iväg ett paket.
jag kollade runt lite på blocket o hittade en äkta bommerang jackaför 500 kr med pälskrage till. hoppas på de bästa att jag var först på den. hör nere kommer en bild på den.
borde inte köpa eftersom jag har två st canada goose jackor o två st everst men men köper man inte nu kanske denna chans aldrig kommer igen. ska inte tänka så men de gör jag haha.

sen skickade jag efter 2 par skor , ett par stövlar från dinsko och ett par kilklack stövlar från skopunkten. gick på 1000 spänn så de blir att betala nästa månad när jag får pengar eller så skickar jag tillbaka dom om dom inte sitter så bra. ena paret hade jag förra året o dom var riktigt sköna o härliga så dom ska jag spara nog men dom andra är jag osäker på. har ett par bruna kilklack från belle som jag köpte förra året som jag nog ska lägga ut på blocket. just de, ska lägga ut lite saker på blocket så ni får gärna kika in där o kolla om ni hittar nåt.
bilder kommer här nere.

Bommerang jacka st xs från blocket, svarta stövlar från dinsko och svarta kilklack stövlar från skopunkten.
såna svarta stövlar ungefär.




vill ha dessa kilklack skor från nelly men de finns inte min storlek så hoppas på att de kommer komma in snart.


har precis gett maysan mat, ska ut med henne snart för att sedan börja rulla iväg mot uppsala.
ha de så gott för de ska jag ha <3




härlig söndag


idag har jag varit på stan med underbara sara jörgensen, gud vad jag älskar dig tjejen <3 du o jag föralltid. (L)
jag har inhandlat en massa saker som jag behövde. har kommit in i denna ålder där jag börjar få fobi för rynkor och att bli gammal, så jag pröva så mkt anti wrinkle krämer och håller alltid på med min hy men idag fick jag höra att en 21 åring ska ha återfuktande krämer tills man är 25 sen ska man använda anti wrinkle så det blir de för min del nu. de visste jag faktiskt inte för har hört att man ska använda rynkkrämer redan vid ung ålder men de har ingen tydlig effect då så när jag fyllt 25 ska jag gå och köpa denna youthcode som tydlligen ska vara bra =)
iallafall så jag köpte på kicks, nivea krämer, en ögon kräm återfuktande och en dagkräm återfuktande, skulle köpt deras wash gel och toner oxå men de får vänta för mina andra är inte slut än. sen köpte jag vaseline handkräm på hm, sen på apoteket, tänkte jag skulle pröva dom här nya tuggumina sb12 boots för vitare tänder, dom smaka bra men får se om de nu är så bara haha och så köpte jag nagelbandskräm för får alltid så spruckna o fula naglar och nagelband. och sen till sist köpte jag dove visible care renewing duschcreme, var bara tvungen att pröva den som gick på reklamen haha :P
hade iallafall en bra dag på stan, jag kände imorse ,fick lite panik för att gå ut och träffa folk men sen lugnades de ner sig och sen gick de väldigt bra, hade väldigt trevligt sällkskap så hade kul :D måste göras om.






skulle köpt detta idag nu när dom har stor rea på all nivea märken men de får vänta tills mina andra är slut.






blev hämtad runt 5 i uppsala på stationen, då drog vi o käkade på burger in i gottsunda, var så himla länge sen man var där sen gick vi runt där inne sen drog vi hemåt. jag bytte om o sen åkte upp till maya.

my outfit today was :
skinnjacka från ginaT, pälskrage från hm, jeans från new yorker, tröja från hm och linne från ginaT,
kilklack skor från nelly, svart vezzanoväska från accent.

väntar fortfarande på att min väska från blocket ska komma, har varit helg så inte så konstigt, hoppas de kommer imorn eller på tisdag.
nu ska jag ut med maysan sen hem sen sova för imorn ska jag till ungdomsmottganing kl 3 o ta blodprover o få nya p-piller. hatar sprutor o nålar så får se hur de går haha .

ha de så bra o lev dagen som om den vore den sista för de gör jag <3


Home sweet home


imorn ska jag o maya åka hem, de ska bli skönt. vi har sovit här snart i två dagar o vi har hem längtan. maya bara sover o jag springer o fixar o kollar datorn flera gånger.
idag vaknade vi runt tio för att ginza ville ut o maya är morgon trött så hon ville knappt gå upp ur sängen men vi gick våran morgon promenad . vi käkade frukost efter de o satt vid matbordet en timme skönt sen fixade jag mig iordning för att vänta på att saras kille skulle komma hem så vi kunde åka iväg o handla på björklinge mataffär o sen pizza till middag. gott var de. vi åkte förbi en sväng till saras killes föräldrar för dom skulle hämta deras ren tvätt så vi stannade på en fika, dom var trevliga =)
imorn ska vi ta bussen 10.20 in mot uppsala för att sara ska till skolan kl 1 o då ska jag åka ut till morfar o vänta på att hjärtat ska sluta jobbet så han kan hämta mig o maya där ute. ska bli riktigt skönt att få komma hem.
jag kollade på blocket idag o hittade en likadan väska som jag köpte här omdagen den svarta fast en brun sån för 200 spänn, snacka om att man tjänar på de. så de ska jag köpa på fredag =)
sen ska jag på möta på fredag hos missbruksenheten och sedan träffa pauline så jag ska köpa hennes tandblekning, min easewhite funka ju inte så de var bara skit så hoppas att detta funka då.
sen ska jag in till sthlm till väster haninge för att hämta min pälsjacka jag köpt till vintern. as snygg. kan man ha  typ när man ska ut på krogen eller fest. och till vardags om man till för den är as varm.

helgen blir lugn, längtar tills jag´o hjärtat ska åka till thuns. älskar de det är så roligt där. vi ska dit den 25  handla lite o ha de mysigt. de känns som lilla ullared så roligt är de haha :P-
iallafall fredag är de fullt, lördag vet jag inte vad som händer, hjärtat ska väl åka cross så jag ska jag väl bara vara hemma o ta de lugnt. jo just de ska lämna tillbaka filmen oxå som jag hörde förut. får inte glömmas.
på söndag ska jag in till uppsala o träffa sara igen,vi ska ha en runda på stan o bara umgås de ska bli kul =)

här kommer bilderna på grejerna oxå.
brun vezzanoväska från accent, pälsjacka från blocket, tandblekningen, det är inte de märket , vet inte riktigt vad det är för märke eftersom jag inte hämtat de än.

  

nu ska jag borsta gaddarna o byta om sen ut med maya sedan sängen godnatt <3


12/10 - 2010


idag har jag varit o mött upp sara på stationen med maya, vi ska sova här ute på landet i två hela dagar, har hemlängtan redan men de går över snart sen kom jag på att jag har inte ombyte med mig så får använda de kläder jag har på mig  endå till torsdag. glömde mina sovbyxor oxå o jag hatar att  sova utan byxor.

vi har iallafall ätit en god middag, pasta med skinksås. varit på affären o handlat påfyllnings kort till telefonen och handkräm, min var slut, dom hade inte vaseline så fick pröva nå annat.
och vi har varit ute på promenad i de kalla vädret och rastat hundarna. nu sitter jag vid datan och snart ska jag äta snickers o kolla tv sen sova <3. 
vi ska sova här i två dagar iallafall o de kommer gå bra och vi trivs redan

just de får inte glömma, jag skickade efter en jacka med pälskrage till maya nu till vintern. hon får ju inte frysa, de görhon redan nu o det är inte minus grader så då tänkte jag o hjärtat att vi skulle skicka efter en åt henne o de vart denna fina jacka.


Vinter dunjacka från Lechien.
 

nu ska vi ut med hundarna och kolla vad saras kille gör på jobbet, de ligger här borta.

<3


Söndag och trötter.


igår var jag o sara ut på kalas, dom har gjort om där inne så nu är de mkt bättre o härligare att vara där.
föst åkte jag hem till henne på middag och sen drack vi massa vin med ost o kex. hur mysigt som helst.
Kl halv tio fick vi skjust av hennes pappa ner på stan. Jag var full när vi ska in på krogen men sen under kvällen/ natten nyktra jag till kanske var för att jag inte drack så mkt då under kvällen haha.
kul iallafall måste göras om.
fick hem maysan idag oxå , har saknat henne så mkt. skönt att ha henne hemma, ska aldrig lämna iväg henne igen.

Idag träffade jag mamma, madde (syrran) niklas (bror) på stan i uppsala, vi började med att äta på Kina garden Buffe, skit gott men blev mätt fort.
sen gick vi runt på stan och hade de mysigt,
Jag köpte först smink mineralpuder på hm som man kan vända vardagligen. sen var jag in på accent och de skulle jag inte för därifrån kom jag med en väska en svart skit snygg. sen köpte jag hårinpackling gliss som jag ska använda 2 ggr i veckan.
bilder kommer här nere.

just de får inte glömma heller, jag köpte en Lv plånbok på blocket oxå. skit snygg passar till min Lv bag.
Sen en kappa lång svart med skärp i midjan lite tjockare modell.

Mineralpuder, väska från accent, hårinpackning, Lv plånbok en sån fast vit med olika färger på , svart kappa .




varit full vart hela dagen. i veckan väntar de mkt saker.
- sortera alla sommarkläder och skor o jackor hemma för att lämnas på verkstaden.
- verkstaden lämna saker o sortera o ta hem vintergrejer,
- lägga ut saker på blocket när jag rensat klart.
. betala in räkningar
- möte på öppenvården på fredag
- möte på psyk i upplandsväsby
- ringa lite samtal
- träffa hellen i sthlm och shoppa lite
och lite mer men kommer ej på de nu.

Nu ska jag sova god natt <3










Snart så <3


släppter nyss av maysan med mamma, hon ska få vara ute på landet inatt, jag ska ju bort o så sen tänkte kul för henne att komma bort lite. så nu sitter jag här med separations ångest, hon är verkligen min lilla pingla, älskar dig.
så får vi ser hur detta går, känns bra men hoppas de går bra. saknar henne redan.
nu sitter jag med magmaskinen på för fulla muggar och gjorde naglarna fransk manikyr för inte så länge sen så de håller på o torkar, fyllde i idag bara =) ska ju vara fin tills kväll.
vinet står i kylen och blir kallt ocg osten med. vi ska äta middag hos saras pappa först och för festa sen får vi skjuts ner till krogen, först hade vi tänkt gå därifrån men då kom vi o tänka på vilka skor vi har på oss så de skulle inte funka så bra haha . skulle vi inte kunna dansa sen haha.

ska äta lite lunch. blir nog plättar med sylt sen duschen och sminkningen som väntar <3

Här kommer en bild på mig o sara när vi var i början på kalas =) <3
älskar dig tjejen du betyder mest.

( haha sen vet jag verkligen inte vart den där killen kom ifrån, shit pinsamt faan haha )






utgång men först myspys hos sara imorn<3


Ikväll blir de en sväng till bolaget för att inhandla till middagen imorgon hos sara vi ska ha innan vi drar ut på krogen=)
vi ska äta en god middag o bli fulla på vin sen ska vi dra ut på kalas.
härligt med en tjej kväll bara hon o jag. får se vad de blir för vin, de ska bli en överraskning.

Imorn tar mamma maya över en natt ute hos krille. hon ska få vara där. kände att det var lika bra eftersom att jag ska bort tidigt o sen ut på krogen o sen ville jag ha sovmorgon på söddagen för man vet aldrig hur man mår de haha
så sen ska vi mötas i uppsala på söndag eftermiddag så tar robin hem maya o jag o maya ska ha en riktig mysig dag på stan med shopping o mat.

jag kollade runt lite på nätet o hittade den efterlängtade filmen som jag vill ha. i skuggan av värmen av lotta thell.
I skuggan av värmen utspelar sig i Stockholm där två unga människor, Eva och Erik, möts och drabbas av den verkligt stora kärleken. Eva försöker först stå emot kärleken - hon har en hemlighet för stor för att kunna tillåta en relation med en annan människa. Info är tagen från disc shop.se! Beställ före 16, leverans nästa dag. alltså hon är heroinst och lever ett svårt liv och sen träffar hon denna erik som förändrar hennes liv till något bättre. jde finns även 6 böcker oxå o jag har läst 2 av dom o är inne på 3  nu och garanterar dig att det är något läsbart så jävla bra. ska beställa hem filmen nu eller hyra den ikväll om den finns i videobutiken så ska jag se den som fredags mys.

just de fick beställa hem ett nytt bankomatkort för mitt funkar tydligen inte, man kan handla på de men inte ta ut pengar på någon uttags automat, sjukt men men de kommer väl nästa vecka så.

nu ska jag ut med maysan och sen vänta på att hjärtat kommer hem denna fredag, lite tidigare hoppas jag för ska iväg o handla o fixa lite, hyra film, lämna in paket, på bolgaet.



här kommer en bild på maya, min lilla prinsessa.



Lev dagen som om de vore den sista för de ska jag göra <3



En ny vecka


måndag idag. var o lämnade in soc papper i morse, penga papper brukar jag kalla de och hoppas att de går igenom . dom måste ju förstå att jag är sjukskriven nu nät jag väntar på att dom ska göra en ADHD utredning sen att jag går på missbruks enheten och öppenvården. aa de ena strulet efter de andra men efter detta kommer jag att söka jobb endå. orkar inte gå hemma längre. tråkigt. sen kan man ju börja jobba extra o då är inte maya själv hela dagar heller , alltså utan mig hon har ju alltid nova eller camilla hemma.
Ska lämna ut min cv personligt o hoppas på napp någonstanns.
IMorn ska jag till sthhm med maya, hon får följa med mig nu, hon ska inte behöva sitta hemma o glo.
vi ska möta upp en kund som ska köpa mina skor, svarta kilkack skor från dinsko.köpte i somras men nu säljer jag dom.
beställde hem förra veckan från hm, en skit snygg tröja o fransk manikyr som man kan göra på sig själv.
hade beställt en skit snygg väska från cellbes men var så liten så skickade tillbaka den o beställde en annan, hoppas på att den är bättre. gillar stora väskor inte små:P
sen får jag inte glömma kilklack skorna svarta från nellt. o leopard mocka handskar jag oxå beställde och påslakanset i leopard. fast de gjorde jag för två veckor sen o dom kommer runt v 42 =).

igår skickade jag efter ett par klackskor ankle boots de vanliga fast gråa som jag ska ha ihelgen för då är de utgång med bästa sara <3 blir kalas eller etage. jag har två andra färger i dom skorna nämligen leopard och rosa.


tröjan får hm och fransk manikyr, väska från cellbes, , svarta kilklack skor från nelly, mocka handskar i leopard,
påslakanset i leopard och ankleboots från nelly.




dom här ville jag ha från nelly men fanns inte i min storlek och heller inte i min färg svarta..



hämtade min canada goose jacka lång röd modell figurnära. den var precis som om jag ville ha den. helt galet.
så nu har jag en lång o en kort modell härligt.

har precis varit ute med maya, nu ska jag använda min magmaskin o kolla tv o vänta tills hjärtat kommer hem från jobbet <3




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0