Lovely...



har precis kommit in från baksidan, har solat i ca 2 timmar , de var grymt härligt. har solskyddsfaktor 30 nu och börjar få färg :)
i fredags firade vi midsommar hos morfar, åt midsommar mat, grillade och jordgubbs tårta :D hade fint väder oxå som tur de.
helgen övrigt har varit lugn o skön, skulle ha solat men har inte varit nå fint väder så förutom på fredagen :/

igår beställde jag en svart transparent skjorta från vila, 124 kr, var på resa, såg en as snygg outfit som jag måste testa på krogen , vit eller svart transparent skjorta med midjehögskinnkjol. ska köpa en vit skjorta med men har hittat en på bubbleroom men jag är lite osäker på den.
sen en skinnkjol från stayhard.
sen en ljus rosa lång klänning från hm,kostade bara 60 kr men fick med peace märket på magen men men för de priset och den klänningen så var de värt de.


skjortan från vila, skinnkjol från stayhard. klänning från hm.
 

skjortan från bubbleroom.



denna vecka blir lugn oxå, imorgon ska jag tvätta mellan 19-23 , hämtade ut lite paket denna vecka hoppas jag och in till uppsala en stund på onsdag kanske.
helgen blir eventuellt utgång med patricia :D hoppas på de iallafall, var ett tag sen hihi

nu ska jag diska och sedan ut med maya i hundgården och busa lite :D <3


midsommar next



förra helgen var vi hos mamma, har inte updaterat sen dess, dumma mig.
vi hade en mysig helg med lillasyster, käkade mat o bara hade de underbart. söndagen åkte vi hem, släppte av madde i björklinge och åkte hemåt.
när jag endå var hos mamma så fastnade jag enormt för nördbrillor, jag bara älskar dom. sjukt häftiga, dom är så fula att man bara älskar dom haha.
skickade efter ett par från saltopeppar.se, väldigt bra siga med många brillor att välja bland.
 sen köpte jag lite från kicks , solskyddsfaktor 30, 2 läppstift, ett ljust och lite mörkare brunt beiget, ögonskugga i jätte många olika färger och mascaran colossal cat eyes.

sen har jag hittat en perfekt verhtygslåda för smink på jula som jag ska köpa. måste ha en sån då jag har väldigt mkt smink.

nördbrillor från saltopeppar.se
 

solskyddsfaktor 30, 2 läppstift, ögonskugga från viva la diva och sen mascaran.
 

verktygslåda för smink på jula.


i veckan har jag inte gjort så mkt, städat de mesta och fixat hemma.
snart är de ju midsommar oxå, käka god mat och bara ta de lugnt, kanske dricka nå glas vin :) 
igår onsdag var jag på stan med mamma och brorsan, jag o mamma blev bjudna på lunch på hans jobb, han jobbar på hörnstenen som kock och de. det var jätte mysigt.
sedan gick vi på stan, mötte upp sandra, fick min present, mascaran jag vill ha, tusen tack gumman :D <3
sen köpte jag hårinpackning, ögonskugga från hm och pensel, trosor på hm.
sen kom carro o niklas ner igen och vi gick i affärer och hade de bra. käkade på donken och de.
kl 6 drog vi hemåt, älskling drog på kalas, hans brorsa fyllde år.

mascara lash architect 4D, 
 

hårinpackning elvital, ögonskugga och pensel.
  

idag ska vi dra o storhandla massa mat och köra ut mamma o maya till morfar, dom ska fira midsommar där om de inte regnar..

nu ska jag fixa mig och fixa lite hemma <3


Det är fredag och de blir en lugn helg :)



har precis kommit upp till mamsen i sandviken utanför gävle för dom som inte visste de ;) haha
idah har jag bara tagit de lugnt, packat lyssnat på musik, vattnat mina blommor och duschat.
hämtade upp syrran i björklinge runt halv sex ..

iveckan så beställde jag hem lite saker från ginat, som ni vet har jag blivit hundrig på långa klänningar, har två hemma men vill ju ha en helfärgad som svart o dom hade ju de så klart på gina så de vart en sån klänning två toppar en rosa o en svart,perfekt att ha som bh eller över en bh under klänningar o så. en väsla leopard och en nessecär leopard och ett par svarta bikershorts som man kan ha under klänningarna så man inte känner sig så naken, de gillar vi inte.

fick ett ug på shopping och det är redan betalt så slapp faktura haha skönt.

beställde även min efterlängtade smyckes skrin från guldklippet.
jag som har så mkt smycken o så, det är perfekt. slut shoppat för denna månad för min del men ny månad snart ahah ;)

svart klänning lång ginaT, en svart o en rosa topp, ett par bikershorts svarta med pets,
  

en leopardväska och en leopard necessär
 

smyckes skrin från guldklippet.


iallafall så ska vi vara här över helgen hos mamma, hon ville så gärna att vi skulle komma plus så ska jag få hennes stora badrums glas skåp som ska stå i mitt badrum, kommer bli grymt fint.

grattis till brorsan som fyller 20 år idag, älskar dig <3




det är fredaaag idag :D



Hela veckan sen i söndags har mamma varit hos oss med morris, hon är hundvakt till en kompis hund, den är grymt söt men jobbig o irriterande haha, sjukt rolig endå :P
vi har hunnit få in jätte mkt blommor i lägenheten, mkt plast men de ger liv endå.  köpt balkong möbler och gardiner till balkongen och vi har fått de så hemtrevligt och mysigt här hemma så det är inte sant :)
jobbade i tisdags, fick med mig hem 8 nya plagg, shit aa mest bara linnen och en blus tunika liknande, behövde linnen och de nu till sommaren.
i veckan har jag kollat mkt på ett smyckes skrin då jag samlat på mig ett par antal smyckes och har hittat en som jag ska skicka efter så småningom.
i tisdag fyllde jag oxå år, 22 bast, börjar bli gammal så nu är de dags att börja leva livet till nästa level ;) haha
av mamma fick vi tillsammans balkong möblerna och av hjärtat fick jag björn borg trosor och present kort på new yorker 500. av syrran fick jag nessecär och en spegel ros formad och av brorsan fick jag välja ut underkläder, vart en balconette bh med tillhörande trosor.  tusen tack för era presenter :)

jag bestämde med syrran igår torsdag att vi skulle träffas på stan och ta en shopping runda och käka lite så vi sågs idag i uppsala runt kl 12 på stationen och vinkade hej då till mamsen o morris.
vi drog först till hm där jag köpte nivea dag creme till ansiktet för min var slut o hade endå kort på 50 kr av hm.
sen träffade vi upp brorsan och hans tjej, snackade lite och han köpte som sagt underkläder till mig och en klänning till syrran. sen köpte jag en bh balconette bustier eller vad dom heter och till sist två långa klänningar som går endå ner till fötterna, as snygga, trodde aldrig dom skulle passa på mig och definitivt att dom skulle vara för långa men var perfekta för mig :D
hjärtat kom o hämtade mig halv 5 vi åkte till city gross där jag köpte foppa tofflor och plast blommor orkideer en lila och en vit.
handla lite mat och ikväll ska jag göra smårgåstårta, typ nu innan jag somnar haha.
patricia ringde mig idag och frågade om jag skulle komma imorgon, dricka lite och chilla så ska dit kl 5 imorgon, moster ska ta maya över en natt . om vi drar ut så får vi se vad de blir, kanske saluhallen ;)

från guldklippet.se



dagcreme nivea från hm,en liknande sån bh med tillhörande trosor new yorker, en sådan bustier/bolconette fast i röd/orange,
  

en sån fast en vit/svart randig och en grå/svart randig, foppa tofflor rosa.
 


nu ska jag ut med maya sista svängen sedan göra smörgåstårta <3






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0