Great weekend


Börjar inlägget med att skriva några ord till min älskade. tack för att du finns för mig när allt är jobbigt, tack för att du ser till att jag mår bra och har de bra, tack för att du älskar mig och älskar mig för den jag är. Du gör mitt liv värt att leva, jag skulle aldrig klara de utan dig och det e oxå för kärleken. Känner att den är då stark att den aldrig kan brytas, alla dagar och sekunder med dig är så mkt värda. när du kom in i mitt liv för 10 månader sen trodde jag aldrig att vi skulle klara de och komma så här långt. Jag minns att jag var så låg av all skit jag hade tagit och massa annat strul men tack vare dig klarade jag allt det och idag är jag nästan ren. Rädd för återfallen men när jag har dig fungerar allt i mitt huvud och de snurrar som vanligt.
Jag har tänkt mycket och jag är egentligen ingen tänkare när det gäller kärleken men den här, den är äkta.. det finns inget annat än han och jag i mitt huvud, mina ögon, mina öron, min kropp & själ. Jag ser en ljus framtid med dig älskling.
Åter till helgen i fredags vart de ingen stan, orkade inte och det var så varmt. Vi åkte till thuns där de vart lite shopping för våran del. i love iit. älsklingen köpte en randig t-shirt. skit snygg på han och massa strumpor som jag tvinga på han för hans strumpor bara går sönder eller blir fuligt missfärgade haha. Sen tvinga jag han och köpa rakhyvel för sånt har han inte heller :p lite roligt var de.
Jag köpte två örngott till sängen. Ett par boxer trosor i leopard, var ju så snygga så var bara tvungen att köpa dom. Sen köpte jag en ed hardy parfym för bara 100 spenn, dom är as dyra så passade på då.
Lördagen hade vi grillfest hos oss på våran veranda, rebecka cristian och alen kom, vi käkade god mat och drack, spelade kort och bara umgicks, jag och rebecka snackade omn att åka utomlands, bara hon och jag typ nu eller i juni när pengarna har kommit. typ ta sista minuten eller något. vore härligt så ser vi om de händer då.
Jag gick och lade mig rätt spaklig tid för skulle upp tidigt på söndagen.
När jag kom till uppsala igår spöregnade men de var värt all tid i den staden. Träffade sara och hade lite shopping runda. Jag Köpte först min locktång,, 100 spenn för en spritt ny aldrig använda, en röd och gör långa lockiga lockar. i like it. Sen gick jag in på åhlens, skulle titta efter ansikts scrubben, men den jag ville ha fanns inte så köpte en annan, använder de i väntan på att proactiv ska bli grönt att köpa. Hade nämligen tänkt och lyxa till de med proactiv, ska tydligen vara skit bra men jag gillar att testa nya saker så ska bli roligt och se om de funkar.
Iallafall lindex vart de och fick något knäpp om att titta efter en tröja med lilla my på från mumintrollen , en annan person vet jag har köpt såna därifrån och gick därifrån med en sån tröja, vit med my på . skiit snygg.
Sen in mot new yorker där de vart bh och trosor.
Älsklingen kom och hämtade mig runt halv 5, käkade på max sen tänkte vi att vi skulle gå in på city grossisten som har nydligen öppnat där vid ikea. Älsklingen köpte en rosa barbapappa kudde till mig och jag köpte lite smått och gott som tops och de.
jag har precis vaknat och märkte att solen sken så tänker ta en lång promenad i solen.


Parfym ed hardy, boxertrosor i leopard, örngott två st
  


Röd locktång, face scrubs från åhlens, Lillamy tröja från lindex, Bh och trosor från New Y, Rosa barbapappa kudde.

    

Tack för mig, nu blir de en lång promenad i solen i väntan på att hjärtat ska komma hem. <3

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0