den 28 februari 2011



fan nu måste jag skärpa mig, dålig i natt igen fast sovit lite bättre. har varit förstoppad i näsan av smor usch o har ingen nässpray o sedan hostat sönder mig så idag ska vi köpa dunder hostmedicin o nässpray för nu tänker jag inte vara såhär. får ju skylla mig själv var ju ute i fredags fast jag var hes, ont i halsen och snorig så nu ska jag vara hemma tills jag blir frisk.

var o åt på världens äckligaste restaurang igår, trodde det var bra mat o personal efter det var en fin restaurang . vi beställde in varsin husets planka, o det var de äckligaste jag ätit, har ätit många plankor men detta var droppen. nej får inte att beskriva, moset var stora hårsa klumpar i, fick inte ens hela plankan utan halva, två små fyrkantor av oxfile , liten klick bea och brända görnsaker, sen klaga vi o chefen kom o hånade oss typ. höll på att blo galen så ci fixk betala 400 för inget. det e ett ställe som verkligen ska vara med i kniven mot strupen. de heter sjöängen o ligger i norrviken sollentuna.

sen vi har bara tagit de lugnt, älsklingen var o lana lördags natten till söndags morgonen, var så ensamt säkert därför jag sov dåligt oxå. han får aldrig mer åka bort, nej nej de tillåter vi inte hihi.
beror lite på vart han ska oxå och med rätt personer förståss om ni förstår vad jag menar ;)

igår kolla vi på wallander men vart as teött vid halv 11 så vi la oss då och somnade direkt.

idag har jag varit ute med maya och ätit mannagrynsgröt. duktig jag är. nu när jag inte kan träna blir de nyttigt bara.
idag ska jag eventuellt hämta ut paket och sola.
imorgon ska jag lämna in soc papper o hoppas mina pengar kommer snabbt in för på torsdag ska jag shoppa med hellen <3

vi hörs sen.


snygg chick liksom ;)


jag blir bara dåligare o dåligare nu :/ fan jag hatar att vara sjuk. nu börjar magen kännas oxå. går på toa hela tiden. har ont i halsen, kan knappt svälja o börjar få hög feber, de känns så skriver medans jag orkar för kanske inte kommer att skriva på ett tag om jag fortsätter att vara dålig. blir att ligga i sängen o vila o vila. träna och de får vänta. tack älskling för att du tar ut maya och hjälper till.

a jag la ut min röda älskade canada goose jacka på blocket o tänkte få den såld o de fick jag plus en ehlt ny spritt canada goos jacka svart. precis likadan, haha vilket kap liksom. denna var helt ny, aldrig använd., kvitto finns o lappen kvar på jackan. har ju alltid velat ha en svart och den kommer hem på måndag för hon skickade den i fredags.

var ute igår och min klänning hann komma så hade den på mig o den satt som en smäck ;) snygg chick liksom .
det var en bra kväll ute, kanske kunde ha varit bättre men är nöjd. jag började bli dåligare vid 1 tiden typ, kände av hals o näsa riktigt mkt, men det var en risk jag tog eftersom jag var dålig innan. dumt av mig att gå ut då.
åkte hem vi halv 3 och somnade direkt.
vaknade vid 6 av att jag var as dålig, drack lite vatten o försökte somna om men de gick inte, skulle ju ha haft nässpray.

vid 11 tiden åkte vi iväg, jag var tvungen att komma ut o få i mig lite skräpmat, vi åt på dax o sedan drog vi o stor handlade mat o de behövdes verkligen.

hjärtat drog iväg på lan vid 6 tiden han kommer hem imorgon, så ovant att sova utan han, det e första gången han är ifrån mig, vi brukar säga så hihi, han kommer vid 10 imorgon , sköönt längtar redan efter sig älskling.


klänning från nelly.com och svart figurnära canada goose.

 

nu ska jag kolla på tv och äta räkor om min hals tillåter, är så sugen på de.

´Puss & Kram <3




friidayy., its means party!


äntligen fredag, ska träffa underbara cissi o ha en super kväll ute :D
ska klippa mig peruk till lugg oxå. kommer vara mer bekvämare  o se bättre ut eftersom jag har lugg annars med så de inte så ser annorlunda ut. ska bli spännande att se resultat.
jag har träänat iallafall o hoppas på att nya klänningen som eventuellt kommer idag att den passar. haha
har duschat o nu snart ska jag ge maysan mat.

ska iväg o skicka iväg paket, hämta paket, sola 20 min, bolaget o sedan köpa mat, blir snabb mat idag, sallad för min del tror jag :P.
ska möta cissi o sandra kl 9 utanför.

vi hörs imorgon.
njut av helgen som jag ska göra  <3




tvättstugan


jag springer i tvättstugan just nu, jobbigt är de men måste ju ha rentvätt. det är jobbigt när man är sjuk.
i två dagar har jag varit ledsen o nere nu, jag vet inte massa tankar som styr bort mig. jag vill göra så mkt ha så mkt men det finns en gräns. tänk om man fick allt, hur skulle de se ut eller kännas efter ett tag.
just nu är jag as sugen på att åka utomlands, får se, ska göra en resa i vår men vart det blir får vi se.
´måste spara pengar, har nu lite som jag lagt undan men måste ha mera.
kanske ska önska mig de  present när jag fyller år. fyller år snart så vem vet :P lite resepengar, kan man önska sig de??  men det är kanske inte någon som frågar mig vad jag önskar mig så vadå ska man bara säga de.

jag har tränat lite idag men orka inte så mkt .

jag fick klänningen o peruken igår men klänning ska jag skicka tillbaka idag, den satt inge bra o den var genomskinlig. dåligt att man inte såg de på nätet på bilden.
peruken var förvånande bra eller, jo den satt bra o det ser bra ut. rågfrågade lite o dom säger att det ser ut osm vem dom helst o att man inte ser att det är en peruk. men måste vänja mig bara tror jag, inte van att se mig i tjockt o långt hår. hade det varit lite tunnare hade det varit perfekt.

nu ska jag försöka få i mig lite frukost o sedan till tvättstugan

<3


Alvedon o massa tee



ohh ont i halsen o snorig :/ hatar detta. ska aldrig mera vara ute i klänning när det är -25 grader kallt.
nu får man lida för de o måste verkligen bli frisk innan fredag, så blir alvedon och massa te, te e skönt för halsen utan socker i förståss.
en kund skulle eller ska köpa mina kilklack skor men från norge o det tar så tid o knappt svarar hon heller.
måste ha pengarna så hoppas detta fixar sig snart.

har varit ute med maya o vi frös ihjäl så vi snabbade oss på. har ätit frukost men fick i mig 4 matskedar av gröten sen mådde jag illa.
vill trääna men orkar inte så de får vänta tills jag är frisk helt frisk. vill ju inte trääna o anstränga mig så de blir värre.

idag ska jag lämna hundväskan till en kund ,vart en billig peng , måste bli av med den. och sedan hämta ut paket.

imorgon har jag tvättstuga mellan 11-15.00 måste orka med den, har lite tvätt att tvätta upp.

Bye <3


kvälls inlägg!

var iväg o hämtade ut mina ringar, var inte så stora som jag hoppades på men snygga var dom :)
sedan solade jag, var i extas för KOS är de bästa att sola i om man vill bli brun men var under service o de enda som var ledigt just då var kreta så de fick bli de, 10 min. vart lite brun men ska sola torsdag o fredag oxå så jag är extra brun tills jag ska ut.
 
hoppas mina andra paket kommer snart, längtar ihjäl mig :P haha

nu ska jag vänta på hjärtat, han kommer väl snart, han ska få följa med ut med maya, är lite mörkrädd hihi, unga fina flickor ska inte gå i mörket själv. efter detta ska jag sova.


God natt, Sov gott dröm sött <3








morgon promenaden avklarad


så nu har jag varit ute med maya igen, samma sak varje morgon  det e skönt för när man kommer in igen så är man pigg som en lärka, är de så man säger?! haha
frisk känns de som men fortfarande snuvig,  ont i halsen det är borta, skumt.
nu ska jag äta frukost o sedan fixa mig, ska iväg o handla, paket till skorna som ska skickas till en kund och sedan lite annat, ska iväg till soc o lämna mitt ya hyreskontrakt, hoppas detta blir bra nu.
ska åka med 12.23 bussen.

ikväll ska jag sola o förhoppningsvis hämta ut paket, min klänning o halsduk ska komma sedan peruk o mina ringar, typ allt de ska jag ha på mig på fredag så allt måste komma denna vecka.
ska ta mångavimmelbilder med cissi så får ni se hur jag ser ut med mitt nya hår :D

blir tacos ikväll , vi tänkte ha myspys, älskar hjärtats tacos ingen annans :P haha


N <3 R = Föralltid




ska bli brun som en choklad



vakna med en förkylning men nu oxå ont i halsen, måste bero på i fredags. att det var så kallt o jag var så tunt klädd, måste bli frisk tills fredag för då blir de utgång med cissi igen, men går ut endå de går ju inte att missa ;)
har varit ute med maya o nu blir de frukost, mannagrynsgröt med ett glas juice, gott.
sen blir de försöka träna lite iallafall sedan film i soffan ett tag tills jag ska duscha.

ska iväg o sola idag , ska bli brun o massa brun :P aldrig mera blek men ska som sagt börja använda kastanjevatten så fort jag köpt de.
sedan ska jag hämta ut paket, mina ringar ska komma och min klänning o pälshaldsuk.

jag beställde min peruk igår med hårnät, sen tillhörande schampoo, balsam o mirakelspray, kommer väl någon dag denna vecka så hoppas så får vi se hur detta blir, hoppas på bra för då ska jag ha de på fredag . det vart lindsay lohan peruken, det långa bruna lockiga.

bilder från fredags.
    


vi hörs senare läsare ;) <3




sööndag

utgången vart okej, inte som jag skulle föreställa mig, men en bonus fick 3 nya tjejpolare,as trevliga o vi hoppas vi ses snart igen.
kom hem vid 4 tiden ca, haha robin somnade hemma o glmde mig o det var typ 25- ute o hade bara klänning o min vita pälsjacka, linett skullle bli skjutsad av mig o robin till årsta men så vart de ju inte så vi fick åka med vakten hem, han jobbar på kalas o bodde typ i sollentuna så skönt annars hade vi frysit ihjäl, de kan jag lova.
hoppas man aldrig blir glömd sådär igen haha.
iallafall tack tjejer för en trevlig kväll .

kom hem i vaknade på lördagen av svullna fötter o as dålig, vätske brist nu igen, men denna gång fick jag feber o väldigt hängig :/
har bara legat i soffan sen de, först nu har jag ork att skriva blogg.
kollade på väldigt många filmer igår , sköönt de med.

lyckades gå ut med maya o morse men de tog lite tid. tur att jag har robin som finns o hjälper.

nu ska jag titta på lejonkungen o skönheten o odjuret .
nio i kväll blir de eventuellt wallander-tjuven om jag orkar.

<3


kinamat o lite vin


sitter o äter kina mat o dricker lite vin, wild strawberry sparkling, ska sminka mig o sedan byta om.
ska möta sandra kl 9 vid kalas o sedan party hela kvällen/ natten. ska bli så skönt att få ha en tjej kväll ute.

ska lyssna på rhythm of the night o sminka mig.
ska ha rosa blommig tubtops klänning med rosa ankelboots

mina grejer från ginaT kom idag, allt var super snyggt. köpte mest tröjor o leopard strumpor.
ska titta lite närmare sen på dom .
ska träffa erika i värsby oxå o ta en shoppingrunds imorgon eller söndag.

see you later ;) <3




utgång :D


god morgon,
 har hunnit varit ute med maya, hennes jacka, karborrbanden har lossnat, blivit utslitna så jackan lossnar hela tiden så antingen måste jag köpa en ny eller köpa o sy på nya band o jag som inte kan sy haha :P
o hon måste verkligen ha en jacka när det är så kallt ute fortfarande.

jag ska äta frukost, funderar på gröt, får se.
jag ska trääna till max idag o sedan in i duschen, ska iväg o sola oxå.
ska hämta ut paket, mina skor  kom igår o då skulle min ring o armband oxå komma men nej så blivit nå fel så dom skickas efter :/ typiskt jag som skulle ha de på mig ikväll.
men ska hämta ut från nelly idag, mitt läppstift o ett annat armband så de får bli de ikväll :D

ikväll blir de utgång, ska bli super kul, länge sen.
jag vet inte om jag ska ha klänning eller jeans? hmm.?!
jag ska ha min vita pälsjacka så måste ha nå matchande till de.

skickade efter en ny klänning från chipue.se, hittade den butiken av en slump typ. satt i kollade på google på leopard saker o då dök den upp haha o där hittade jag as mkt fint så jag skickade efter en svart klänning o en svart fuskpäls halsduk
.


   




toorsdaaag



En dag kvar till helgen, det känns sköönt, imorgon blir de eventuellt utgång i uppsala. hoppas, känns som om jag behöver en ute kväll.
ser ni att jag har fixat min blogg, ville ha leopard överallt, men nu vart det såhär o det är oxå snyggt.
fick hjälp. tusen tack.

jag solade igår kväll, börjar bli brun men tror jag ska sikta in mig på kastanjevatten för vill inte sola hela tiden men ska ge de några ggr till o sedan se, sen ska jag iallafall till kicks och köpa ögonbryns färg.

idag ska jag på möte nu kl 14, först till soc o hämta lite papper o sedan på studiebesök i second hand butiken, får se hur de känns då efteråt.
sen ieftermiddag/kvällen ska vi beställa kina hem o ha det mysigt.

vi hörs senare puss o kram <3 



God förmiddag!


jag vaknade igen av en grym förkylning eller så har den legat kvar sen sist men blivit bara värre. usch :/
jag har varit ute med maya på en promenad, skönare ute nu än igår, var så kallt igår, trodde jag skulle frysa ihjäl så fort jag kommer utanför dörren :P
nu ska jag äta en stor frukost o sedan vänta ett tag o sen trääna till max,slarva igår så idag får jag ta igen de.

jag ska även fota lite kläder o skor o lägga ut på blocket, har lite annat som jag vill köpa just nu men har så mkt så vill bli av med lite först.
sedan ska jag fixa hemma, bädda sängen som jag brukar vara dålig på, fixa så mina sängkläder får lådor.
klippa mayas klor, vika rentvätten m.m

ska sola ikväll eller imorgon <3




lila med rosa glitter på tipparna ;D


precis kommit hem, helt slut, känns som om jag skulle kunna sova i flera dygn.
Har sprungit i tvättstugan hela dagen, skönt att få bort all smutstvätt haha.
sen diskade jag o min nagel sprack, vet inte vad som hände men fick akut ringa o få en tid idag istället för imorgon o fixa naglarna så nu har jag kommit hem med nya fräscha naglar, tipparna skulle ha varit vita men bara nej jag vill ha annan färg o dom rekomendera på mig lilla med rosa glitter o vart super nöjd, kul att dom valde just de för först tänkte jag usch nej de går inte vad fult men chansade o det vart as snyggt.
fick en ny tid den 10 mars o då ska dom ta bort o göra om allt o då ska jag nog ta rosa tippar :D skulle passa ännu bättre på mig.
på vägen hem vart de donken för hade inte ätit sen frukost så unade mig de.

ska slappa hela dagen imorgon, kolla nå film o ligga i soffan sedan på kvällen blir de solning på brunos.
ska till bolaget oxå om inte på torsdag till ihelgen för då blir de eventuellt utgång, mer om de kommer senare.

har träänat idag oxå, inte så mkt som jag ville så dubbelt imorgon får de bli, nu blir de sängen!

god natt <3




tvättning på G



vaknade av en grym förkyldning, täppt o kunde knnappt andas, usch hatar förkylningar :( så tråkigt.
plus att man ska springa i tvättstugan hela dagen.
varit ute med maya på en halv lång promenad o nu äter jag frukost.

nu kl 11 ska jag till tvättstugan, har tid till kl 15 så hinner tvätta upp all tvätt, de behövs :P

ohh imorgon kl 18 ska jag fixa mina naglar, längtar dom har verkligen vuxit ut o dom behöver fyllas på så dom inte går av, väntar alldeles för länge eller så kommer de alltid något emellan men nu så äntligent.


/<3


pearls for only pretty girls.



oj har hunnit en hel del ihelgen och idag, jag som brukar vara så seg.
o duktig på att skriva blogg e jag med haha :P brukar inte skriva såhär mkt men e väl för att datan är nära.


helgen:
varit på ikea o lämnat tillbaka vinhyllan
satt upp alla gardiner och fixat hemma.
storstädat
träänat till max
gjort smörgåstårta
tittat på 2 filmer
solat

idag:
 sorterat tvätten för imorgon ska jag tvätta
trääna till max
sorterat i min garderob om vad som ska säljas på blocket.
diskat, men brukar jag göra varje dag
plockat undan hemma
bytt sängkläder
beställt på nätet

jag beställde lite saker från have2have och från nelly.com. älskar dessa sidor

ankelboots skor svarta från have2have, en stor ring och ett armband.
   

Från nelly.com läppstift sunset peach och ett till armband 

 
börjar älska smycken mer o mer så det är nästan läskigt.

nu ska jag iväg o hämta ut paket från yves rocher där det innehåller, natt kräm, rosa träningsväska och saker till mina fötter, typ som peeling.
ska köpa vindruvor, det e nog min favorit frukt till filmen shrek 3


god kväll på er alla<3




dagen startar



God morgon sverige!

Denna fina dag startar jag med en liten promenad med maysan i solen, inte direkt hennes väder då hon fryser rejält om tassarna, springer o hoppar typ , så vart en liten promenad iallafall. så skönt ute o solen lyser mot ansiktet men här inne i lägenheten drar jag för persiennerna för hatar när det är ljust i lägenheten :/ en del av sjukdomen förmodar jag.

nu ska jag ta mig en rejäl frukoost o sedan trääna, bränner mer o mer kalorier för varje pass jag kör. börjar kännas bra sen måste man ju äta nyttigr o hälsosamt för att tappa mera.

det blir:
frukost: skål med flingor, nyttiga
lunch: frukt eller ett glas juice
middag: ungstektfalukorv med mos men blir bara en liten portion.

idag ska jag titta lite mera på nätet om peruker o sedan nytt koppel och halsband till maya, jah siktar in mig mot leopard nu, odm här har jag hittat än så länge o dom passar  perfekt till maya.

ska ha middagen klar tills älsklingen kommer hem från jobbet med.


leopard koppel o halsband från doggie.se
 



Ha en trevlig dag så hörs vi lite senare puss på er alla :)





brun med fräknar



hellu

jag har kommit hem ifrån ikea, uppsala överhuvudtaget, handla lite på öb o willys.
lämnade tillbaka min vinhylla, mina viner passade inte så det får bli en annan.
när vi kom därifrån kom vi på eller jag att vi skulle köpa rivjärn för de har vi inget men de får bli nästa gång.
skönt det var att komma iväg lite.

sen kom vi hem och jag åkte direkt o sola på brunos, KOS har blivit min favorit, blir så brun så snabbt i den jämför med dom andra. solade 17 min orka inge mera, blir ju så varmt.
så nu e jag verkligen brun, mest i ansiktet o en tusentals fräknar haha.
har käkat en bit smörgåstårta men fick i mig 3 4 tuggar..

ska trääna o sedan kolla film shrek 3 tror jag de blir.

han börjar på R <3


ikea o sedan solning


shit jag har tänkt o ska börja updatera bloggen hela tiden, alltså inte flera ggr om dagen men kanske 1 eller  ggr, det e mitt mål så vi får se hur de går.

vänyar fortfarande på att mina jeans från ellos ska komma, jag har as svårt med jeans men dom här var as snygga o lågmidja o de brukar jag sällan hitta.
har inte köpt eller beställt nå mer sen förra inlägget, känner starkt att jag behöver vänta för det mkt annat just nu som jag vill ha och behöver för har ingen vårjacka, ett par svarta marble skor från have2 have.
nu ljög jag om att jag inte köpt nåt, har faktiskt köpt från blocket , en rosa blommig klänning och en vit pälsjacka, var bara tvungen, det e de enda o helt nya saker för ett väldigt bra pris.
har ingen bild på pälsjackan men ska ta med kameran o sedan sätta in när jag fixat batteri till den.

sen som sagt är jag mkt inne på en annan sak just nu, det e viktigt för mig, kanske inte tror de men för är man inte nöjd med sitt hår eller utseende kanske man ska ändra o pröva andra saker. jag skäms inte för de men jag kommer eventuellt köpa PERUK, ohh nu har jag sagt de o de känns så jävla bra. mitt hår nu är väl bra o mår bra men jag kan inte få långt hår utan att de tappar det dära fina, topparna blir slitna och nej de funkar inte så mkt därför jag klippte av, eller bara av den anledningen för att de inte mår bra sen jag klippte av de har mitt hår mått bra men har funderat på detta as länge o jag tror detta e bra för mig.
jag har en sjukdom som styr över mitt liv. i stort sett hela tiden. bara som min pojkvän ser o förstår. samt min mamma o det e rätt jobbigt men jag försöker leva endå, det e inte alltid lätt.
så har tittat på lite peruker o hårnät förstås så jag vet inte än vad de blir men långt brunt eller ljusbrunt
 vill jag ha med lockar eller lite vågigt.
nr 1 är jag mkt mer sugen på för nr 2 är så ljust o de jag har nu är mörk brun o ansiktet ska inte ändras så mkt p nr 3 är slut just nu o vet inte när den kommer in igen.
så inom denna månad ska jag beställa eller nästa.

mina gardiner från jotex kom i veckan så nu är de äntligen färdigt, ser riktigt hem trevligt o fint ut. de saknar gardiner till sovrummet. dom fanns inte då men nu gör dom de o jag ska köpa dom.
var på ikea förra veckan o köpa vinhylla som man ska ha på väggen men var tydligen för liten . ingen av mina vinflaskor fick plats så ska lämna tillbaka den o sen hitta en annan för en vinhylla ska jag ha.
sen har jag fått en svart hylla stor som står i vardagsrummet.

har börjat solat igen, har gjort de några ggr, ska göra de tills jag blir lite brun iallafall så nu ska jag sola igen ikväll o sedan vänta några dagar, smörjer man in sig både före o efter o inte solar hela tiden är de igen fara.

rosa/blommig klänning som kommer från nelly.com



peruker, hårnät måste man såklart ha med.
   


gardiner sovrummet från jotex, dom ska de bli o tycker dom e grymt snygga.




oj vad mkt de blev, ska skära ner på de o skriva mkt mera nu.
jag återkommer om jag glömt något.

nej nu ska jag fixa mig o sedan till ikea. ikväll blir de solning på brunos KOS <3




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0