Göras

Igår var de rätt okej dag men vi ska inte snacka om vad som fanns i den dagen haha, sjukt säger jag bara, men ur över de så tävlade hjärtat cross, de gick jätte bra. stolt över dig min prins.Var inte hemma föreens vid 6, då vart de data och fixa lite.
 Idag, vaknade nyss, rätt trött idag faktiskt men vaknade endå rätt skapligt så jag kommer hinna med de jag ska göra de, kommer lista där nere snart. 
Idag jobbar hjärtat sent, från 8 till eventuellt 11 på kvällen , förstår inte hur du orkar men du är en kämpe du, längtar efter dig redan. nu blire till att skriva klart bloggen sen ta en lång promenad i solen.

- ringa avboka klippningen på torsdag.
- ordna fram en dag åt fransk manikyr innan valborg.
- beställa min tandblekning
- Gå lång promenad
- Sola solarium
- tvätta och städa.

nånon ny bild på mig kommer oxå med
  

jag älskar dig älskling <39 månader today

  En speciell hand kan värma min hand sådär speciellt som ingen annan hand kan.. Att få ha dig i mitt liv, min verklighet är helt oförståligt för mig, kan man leva så här lyckligt? kan det bli bättre nej jag tror inte det. Just nu har jag allt jag behöver i mitt liv, nu menar jag verkligen allt. Robin jansson , Idag har vi varit tillsammans i 9 månader, jag kunde bara inte vänta med att skriva blogg om de och lägga upp de. Tack för att du kommit in i mitt hjärta, du har lärt mig att ta vara på tiden,lyckan, ta bort onödigheter, helt enkelt leva livet. Som jag heter på min blogg - Livet Blir Vad Man Gör Det Till. de både betyder att jag har gjort mitt liv till något bra med dig och du har hjälpt mig massor på traven, hade aldrig klarat de utan dig. vilket betyder oxå att jag vill leva helt ärligt hela mitt liv med dig vill tillbringa mina sista minuter innan jag kliver över tröskeln, du ska finnas där då och jag för DIG <3. Då kommer jag ALDRIG glömma mitt liv, inget jag kommer ångra utan kommer verkligen tycka att mitt liv, min tid här på jorden varit värdefullt och det beror enbart på dig älskling.

tack för att du kom in och förgyllar mina dagar med massa kärlek och glädje.
jag älskar dig robin jansson<3


fix och trix för denna helg


igår vart de en lugn fredags kväll uppe hos mamsen,tog tåget vid 10.19 upp hit, hjärtat släppte av mig, vinkade hej då och jag tänkte som vanligt, saknaden kommer vara stor.
Jag och mamma var hundvakt åt diva, sandras lilla vovve, en blandras mellan pitbull och amstaf, världens sötaste hund, en tik. en sån måste jag bara ha och en chihuahua, haha när jag flyttar till eget förståss.
Vi tog en långpromenad med henne, gick runt storvik, ganska långt men skönt för behöver komma ut och röra på mig, är så dålig på de annars. Jag tappa mobilen,klantig som jag är så morsan var as förbannad för det var ju hon som köpte den och jag gick och skrattade, så sjukt jag reagerar.
Idag blir en hemma dag och ta de lugnt, spela bingo tror jag som man köper på spelaffären, egen skrapbingo sen blir de till att handla lite för idah ska jag laga mat till dom andra, de blir lax och potatis och dillsås.
Just nu sitter jag och lyssnar på the verves, as bra och skriver blogg då.
sen senare om de slutar att regna blir de samma promenad som de vart igår så jag kan känna att jag kan slappna av och äta gott. har börjat bli så noga med hälsa och kropp, kanske för mkt så ska kanske lugna mig lite.
opps sen höll jag på att glömma helt de jag skickade efter, jag tog mig friheten att göra de eftersom sommaren snart är här. skickade efter en sommarklänning och en night creme för ansiktet.

Sommar klänning från nelly och ansiktscreme från nelly
 


hörs sen<3
P.s i love you<3
Min blogg är så intressant


Är du..

Arrogant:

näää
Osäker: kan hända
Trött: just nu, ohja!
Intressant: finns vissa som tycker det haha
Smart: noo hell
Barnslig: kommer alltid att vara
Liten: haha vafan, jag är ganska så mini faktiskt
Lätt: hoppas vi snackar vikt nu, lätt som en fjäder :-P
tröttpåarbetslösheten: gud ja!
Rolig: enligt vissa är jag misslyckat tråkig och vissa tycker jag KAN VARA kul hahaha.
Pratglad: I-b-l-a-n-d
Frågvis: njaa..
Organiserad: skulle jag inte påstå
Hälsosam: fan heller :-P
Blyg: beror på med vem !
Attraktiv: enligt mig, iibland kanske
Lätt uttråkad: aa, rastlös jämt
Vegetarian: nejdå, kött är bäst haha
Besatt: *min hemlighet*
Pålitlig: What happendes in nadia, stays in nadia. Gud det låter så fel.

Har du..

För många vänner:
Absolut inte
Förföljelsemani: nepp
Tvångstankar: väldigt
Färgat håret: när färgen börjar försvinna
Brutit några ben: nej
Några piercings: yes, tungan
Egen dator: yes! en bärbar som jag älskar mest av allt på denna jord
Bra självförtroende: Nja, helt okejigt.
Kysst någon: Jadåå!
Haft sex: Neejdåå! haha, seriöst nej.
Tagit nakenbilder: Fan heller, räcker med att kolla i spegeln och bli avskräckt (HAHA)
Sagt jag älskar dig till någon idag: aa men säger de endå varje dag
Varit kär: Jag är kär!
Blivit kär i någon på nätet: nää
Dumpat någon: A tyvärr
Stulit någonting: Ja fan, tumme ner!
Gjort något olagligt: drogerna kanske

Vem..

Saknar du:
MIN ROBIN!
Vill du döda: småkryp som spindlar,hatar dom.
Rörde dig sist: Rörde?! haha, typ.. ingenaning?
Vem kysste du sist? robin juh
Skrev du till sist: hellen, min käre favorit kompis
Vill du vara som: som mig själv haha
Sårade dig sist: , orkar inte ta upp de
Vill du bli galet full med: hjärtat *men de får vi vara tysta om*
Gjorde dig riktigt glad senast: Ingen aning, har vart nedstämd hela dagen typ.
Fick du sms från senast: hellen
Ringde dig senast: Mamma
Ska du gifta dig med: robin, känner och vet att han är den rätte
Får dig att skratta: fåtal personer

NU BLIR DET GREY'S ANATOMY. siiiya!skönt att det är över


Veckan som varit har inte varit så bra, absolut inte nöjd med mig själv eller mina handlingar, allt händer efter vad känslorna säger och kanske gör mkt dumma impulsiva saker men jag får ta konsekvenserna efteråt. Jag går inte in på detalj för de orkar jag inte just nu men skönt iallafall att veckan och helgen är över, får ta nya steg och se frammåt och ta en dag i taget.
Var på besök på Danderyds sjukhus men besked om att jag inte behövde läggas in på st:Görans och med andra ord de kändes väldigt skönt för det är nog de sista jag vill även fast jag ville de i sista sekund och orkade inte vara kvar. Dom frågade om jag ville dö just i de ögonblicket och först kändes de så men senare inte för vet vad som står bakom mig och vad de finns för stöd när jag mår dåligt och är ledsen. kanske behöver mer stöd än vad jag tror också för när känslorna svällar över och jag har ingen kontroll vem ska tala om för mig vad jag inte kan göra och vad jag kan göra. iallafall åkte därifrån med några atarax och några propavan och ataraxen gör mig helt död i kroppen, trött och utsliten men dom för oxå så att tårarna inte ska komma fram och propavanen får jag krypningar i hela kroppen speciellt benen så nej tack dom vill jag inte ha. 
Sobrilen ska vi inte ens snacka om, är så fruktansvärt rädd för att fasta i de där drogerna igen och för att inte komma ur dom. men dom får finnas tills jag får orden¨tliga mediciner. Sobrilen har jag väl som ett litet stöd fast jag inte borde de. dom hjälper mig att slappna av och släppa allt de jobbiga, allt bagage som jag har med mig gör de så svårt för att gå framåt, varje steg är som en motvind. 22 april blir de till att träffa läkaren på psyk och se till att få bra mediciner som hjälper mig frammåt.
annat så åkte jag till morfar i fredags för att få komma bort från märsta och ha de bra men hade redan hemlängtan på fredags kvällen så beslöt mig för att komma tillbaka på lördagen så hjärtat hämtade mig och jag fick åka as cool BWM, rena rama lyx bilen ju.
sen har jag bara varit med hjärtat och tagit de lugnt. Igår var vi och käkade i kista, dom har ju så olika många matställen och välja på så de vart steak house, de var de godaste jag ätit på hundra år.
Idag har vi slöat tills nu, hjärtat är sjuk så han beslöt sig att vara hemma idag, ska ta hand om honom. Jag ska strax in i duschen efter jag fixat tvätten sen beger de mot centrum för att köpa grattis kort och nå triss lotter till far för han fyllde år i går, inte för att vi har någon kontakt men känns endå som om jag måste ge han nåt.
sen blir de middag hos camilla ikväll.

Han börjar på R<3

Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.
RSS 2.0