ny vecka, nya möjligheter


varit en lugn o bra helg. har börjat käka antabus nu från beroende mottagningen så jag ska hålla mig ren från allt nu när jag ska börja min adhd utredning nästa vecka. ska dit på tisdag o fredag igen o ta, blev som sagt en lugn o skön helg utan dricka o utgång, saknar de líte nu  när man varit i fullvart hela helgerna men de behövde jag.
har börjat min bantningstid igen, går sådär, håller mig i från godis, puckon som är min favorit och framför allt fet mat men de gick ej idag så vart donken haha.a skönt när man flyttar så man kan skärpa till sig o ta sig i kragen o gå ner lite.
iallafall i veckan som var hittade jag min efterlängtade äkta tvättbjörns päls till min rosa bommerang jacka som en skräddare ska sy dit. ska hämta denb i veckan i stlhm eller så skulle hon skicka den, får se vad de blir.
stor fin päls till min bommerang de sitter fint de.
ifredags åkte jag en sväng till kista för att köpa nya jeans då mina andra favvojeans har gått hål i men ska laga dom så köpte ett par till, svarta denna gång. fina var dom. tajta.
igår lördags så åkte jag en tripp till öb, hade as tråkigt, går bara o väntar tills man får flytta in o sen börja jobba, ska bli så skönt. iallafall kppte dit och kom därifrån med en massa saker till lägenheten bland annat.
till lägenheten köpte jag en dammvippa, leopard servetthållare med leopard servetter i, o en mönstrad toalett borste,sen mina fina vinglas, ett gick ju sönder på saras fest så köpter nya så nu har jag 3 st. ska ha flera. sen lite hyigen artiklar och sånt dära.



en äkta tvättbjörns päls, svarta silvia jeans från ginaT,

 

dammvippa från öb, leopard servetthållare med servetter i, mönstrat toalettborste. vina glasen


     


när jag får pengar ska jag åka o köpa mina saker från accent,
deras plånbok, leopard paraply , ska oxå lämna in min bommerang jacka på kemtvätt innan dom ska sy på min päls på den. lämna in mina stövlar till en skomakare så dom överlever ett år till. och llite mera saker. bilder kommer sen .

 nu ska jag dricka juice och kolla beck <3


'



sthlm

 varit en lugn o skön måndag, fick börja med att ringa lite samtal, har fått påminnelse på ett par skor som jag beställde och skickade tillbaka samma dag så då har dom gått om varandra och skickade ut men de löste sig o det var bara att riva sönder räkningarna för de stämde inte, skönt de, jag är så noga med räkningar men men.
sen beställde jag tid för naglar torsdag kl 6, sen köpte jag min mascara idag men det var denna istället, mascara falsies volume, får se om den är bättre som dom säger haha. ska ju vara fin tills helgen för då är de fest hos sara för hon fyller 20 år :) men mer om de kommer senare i veckan.

imorn jag ska jag till stlhm för att möta upp en kund som ska köpa mina dybara gråa marble skor från nelly. ankle bootsen, dom är mina favoriter men pengarna går till ännu en viktigare sak, jag skrev ju förut i bloggen att det var snack om att köpa en bommerang jacka, köpte en svart med stor päls men tyvärr var den för liten så sålde den vidare, sen tänkte jag att jag lägger ner det dära men nu är de på gång igen, imorn ska jag möta en tjej i södertälje, jag ska eventuellt köpa hennes rosa bommerang med stor fin päls för billig peng om jag kan ha den. det är en xxs så hoppas jag kan ha den, den är ju speciell i storlekarna precis som canada goose men hoppas iallafall att jag kan ha den för då köper jag den.
sen ska en annan kund köpa ett par andra skor av mig oxå så man får in lite cash kul=)
sen ska jag kolla på en brun charmante väska med guld skedja men vet ej om den faller mig i smaken.
gå på bolaget i veckan oxå. blir cava eller wild strawberry, tror de blir cava, det e godast.



mascaran jag köpte på kicks, sen rosa bommerang jackan. en sån fast en brun då.
  
¨

nu ska jag ut med maya sdn använda magmaskinen <3


Bra helg!


I fredags beställde vi hem kinamat och bara tog de lugnt, jag kollade på film sen hela kvällen och robin var ute och roade sig. Jag behövde en lugn helg eftersom alla andra typ har jag festat igenom =P.
sen somnade jag rätt tidigt, vakna inte ens när robin kom hem på natten, så trött var jag.
Blir skönt sen när man har flyttat, större o mer utrymme. skönt längtar,
Sen söndagen drog robin iväg o fixade med crossen, jag duschade och fixade mig för sen på kvällen drog vi till kista, först mötte jag upp en kund som köpte tre par skor av mig. skönt att bli av med lite saker.
Sen käkade vi på food court, de var gott, vart pasta carbonara, sen kollade vi runt lite i affärer, 
jag köpte en rosa väska inne på accent. super nöjd. passar mig så de skriker om de haha. så den vart de,
sen köpte jag ett beige linne på ginaT, de vanliga. 
köpte skospray till mina stövlar oxå inne på skopunkten, som skyddar mot vatten o smuts och att dom håller längre.
skulle ha köpt den nya mascaran som jag ska pröva, men ska köpa den på tisdag då jag ska in till stlhm.
den heter Mascara million lashes, ska tydligen vara as bra o man får långa fransar av den så den ska jag testa o se om de blir min nya. brukar alltid ha en som jag alltid använder men nu var de dags att testa nå nytt.
testa ni med , kanske gillar de ;)
sen lyxade vi oss med att köpa marängsvisso kollade på tv, den dära filmen underbar o älskad av alla. den var bra men underlig haha =P.
idag är de söndag o nu ska jag äntligent hämta min efterlängtaade tandblekning av kussen. har inte kunnat köpa den av henne men nu så, får vi se sen om jag får nå vitare tänder .



    


nu ska jag ut med maysan o sen använda magmaskinen medans jag plockar i rummet <3


Lägenhet


nu är de klart, vi flyttar den 1 februari till eget, hyr i norrbacka. låg hyra oxå så detta kommer bli så jävla bra. en början på nånting bra eller hur?! en 3 med inglasad balkongm, internet o massa kanaler till tv:n, vi ska ju köpa platt tv. robin vill typ ha 40 eller 52 tum men får se vad de blir. sen ska vi ju köpa större säng men vi ska höra runt om en till 90 säng så vi kan slå ihop dom så länge tills vi har råd att köpa en större. finns så mkt andra saker vi måste böprja köpa till lägenhetens om städ grejer. jag ska dekorera så fint o göra de o de. kommer bli så kul.
kollade igenom hyresavtalet nyss, höll de i handen, känslan den känns så otroligt bra, sjukt bra säger jag  bara. har länge längtat efter att ha nånting eget. har ju maya o vi kan ju inte bo här i lilla rummet med henne för alltid . sen var de ju robins förtjänst att han fick heltids jobbet, han trodde inte de först men sen fick han de o skrev papper o så, allting löste sig till slut . jag får ju mina pengar av soc i måndaden men håller på o söker jobb så hoppas på napp snart. ska lämna ut cv oxå i sigtuna märsta.
har packat lite. sådär saker man vi inte behöver just nu i detta rum, som fin glas. filmer o sånt dära. plocka ner saker från hyller, packa ner skor o m.m så jag är i extas just nu haha.


nu blir de flyttning i stora lass.




nej nu ska jag fixa i lådorna sen gå ut med maya i snön som hon älskar.<3


Haha säger jag bara



varit fullt ös hela helgen känns de som fast jag bara var ute i fredags.
jag köpte på bolaget o drog till saras pappa men där var de tomt haha, vart nå strul så sara kom vid sju så började dricka för mig själv och sminka mig o de. sen kom sara då delade vi på vinet som var kvar sen var jag rund om fötterna när man skulle ut. vi var på kalas som alltid, kul var de =) åkte hem runt 2 tiden.
hela lördagen vart de lugnt, städa o sortera i rummet. plockade undan o la ut en hel del saker på blocket.
förre veckan ringde robin på en lägenhet så nu hoppas vi att vi får den, här i märsta vid norrbacka, det e dags att flytta nu känner jag, trångt i litet här plus att mamma igentligent inte kan vara här eftersom dom är allergiska, tur att de har gått bra hittils.. annars är det bara att söka vidare o hoppas få napp på något snart.
i går var de lugnt oxå. dammsög hela rummet o tog bort flyttkartongerna så vart lite mera plats.
var o handla lite igår oxå, köpte handkräm vaseline och den nya tandskrämen maxwhite one. 

jag har väntat på att mina pengar ska komma över en vecka nu, kan dom inte bara komma så jag kan handla de jag behöver. ska iväg o fixa mina naglar fransk manikyr på stinsen , ooh vad jag längtar. köpte så jag kunde göra själv hemma fransk manikyr, 39.90 på hm men det vart inge bra haha, sen ska jag inhandla lite nytt till garderoben, ett par midjekorta jeans från ginaT som jag kikade på förut mörka o lite annat , tänkte gå oxå på new yoker för dom har alltid snygga saker. 

JAg, niklas o sara <3





 


Jag, niklas o sara <3. fransk manikyr.
 

nu ska jag gå ut med maysan sen bada <3


tatuering snart igen.


kom till sara igår runt sex tiden, käkade lasagne, de var super gott. sen spelade vi fia med knuff med saras kille och jag vann haha. vi somnade runt elva tiden.
vaknade imorse runt nio tiden o gick ut med hundarna i regnet, usch inge mysigt med regn.
vi har käkat frukost o nu snart ska jag fixa mig, saras syster sofia kommer på besök hela dagen, kul har ju en kasse kläder till henne så hoppas hon gillar dom =) sen ska vi baka o käka lunch.
sitter o kollar lite på blocket, sålde min bommerang jacka i förrgår för den var för liten så nu ska jag köpa ensom sitter bra, en svart med päls elller en ljusrosa utan päls. alla jackor jag har hemma är med päls så vill nog köpa en utan denna gång, får se vad de blir. tror de blir den rosa, skit snygg är den.
imorn tar vi bussen 12.00 härifrån sen stadbussen till saras pappa. kl tre ska vi tatuera oss så allan tar hand om hundarna så länge, saras ska tatuera in skorpionens tecken i nacken o jag funderar på att skriva nathalie på armen eller någon tribal på benet =) skulle ha fyllt i mina andra två som jag har på magen o på ryggen men vart så dyrt så tar de nästa gång .sen kommer hjärtat o hämtar mig i uppsala runt 5 tiden.
på fredag har jag möte hos beroende mottagningen kl 9.30 så maya kommer få vara hemma själv en stund men de klarar honm sen blir de en tripp in till stlhm .
på fredag blir de utgång med basta sara o några till på kalas de vanliga.
sen lördag blir de lugnt o söndag med <3


en svart bommerang med päls, en ljusrosa bommerang utan päls.
 

nu ska jag fixa mig klart, håret o sminket. <3




Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0