Grekland, karpathos om ca ett dygn


Här kommer vi, se upp för brudarna ska komma.
Planet lyfter och tar oss emot grekland halv sju imorgon biti terminal 5 från arlanda, imorse betalade vi resan och allt är klart för att åka. Guud vad skönt och komma iväg, jag rebecka och hennes syster, ska bli otroligt härligt, bada stekaa i solen, shoppa äta god mat och massa annat. måste köpa solskydds faktor oxå, får inte glömma annars kommer jag bränna sönder mig.
Trodde aldrig detta skulle ske men fanns två små änglar som var lika spända som jag på att åka.
Har köpt en till bikini idag, leopard skit snygg från gina.
Vi ska åka till Karpathos, tydligen väldigt bra ställe.
Jag bara längtar bara för att jag verkligen vill spendera en vecka med tjejerna där så går tiden så himla sakta, men kommer slå vad om att när vi väl är där nere så kommer tiden gå jätte fort så typiskt alltid så där när man ska göra något roligt alltså.  
Aja det e de sista jag skriver för har bestämt mig att åka ifrån allt förutom mobilen och laddaren då :)
hej då sverige . Robin jansson , Jag älskar dig av hela mitt Hjärta <3


Grekland, here we come !!! <3


Great weekend


Börjar inlägget med att skriva några ord till min älskade. tack för att du finns för mig när allt är jobbigt, tack för att du ser till att jag mår bra och har de bra, tack för att du älskar mig och älskar mig för den jag är. Du gör mitt liv värt att leva, jag skulle aldrig klara de utan dig och det e oxå för kärleken. Känner att den är då stark att den aldrig kan brytas, alla dagar och sekunder med dig är så mkt värda. när du kom in i mitt liv för 10 månader sen trodde jag aldrig att vi skulle klara de och komma så här långt. Jag minns att jag var så låg av all skit jag hade tagit och massa annat strul men tack vare dig klarade jag allt det och idag är jag nästan ren. Rädd för återfallen men när jag har dig fungerar allt i mitt huvud och de snurrar som vanligt.
Jag har tänkt mycket och jag är egentligen ingen tänkare när det gäller kärleken men den här, den är äkta.. det finns inget annat än han och jag i mitt huvud, mina ögon, mina öron, min kropp & själ. Jag ser en ljus framtid med dig älskling.
Åter till helgen i fredags vart de ingen stan, orkade inte och det var så varmt. Vi åkte till thuns där de vart lite shopping för våran del. i love iit. älsklingen köpte en randig t-shirt. skit snygg på han och massa strumpor som jag tvinga på han för hans strumpor bara går sönder eller blir fuligt missfärgade haha. Sen tvinga jag han och köpa rakhyvel för sånt har han inte heller :p lite roligt var de.
Jag köpte två örngott till sängen. Ett par boxer trosor i leopard, var ju så snygga så var bara tvungen att köpa dom. Sen köpte jag en ed hardy parfym för bara 100 spenn, dom är as dyra så passade på då.
Lördagen hade vi grillfest hos oss på våran veranda, rebecka cristian och alen kom, vi käkade god mat och drack, spelade kort och bara umgicks, jag och rebecka snackade omn att åka utomlands, bara hon och jag typ nu eller i juni när pengarna har kommit. typ ta sista minuten eller något. vore härligt så ser vi om de händer då.
Jag gick och lade mig rätt spaklig tid för skulle upp tidigt på söndagen.
När jag kom till uppsala igår spöregnade men de var värt all tid i den staden. Träffade sara och hade lite shopping runda. Jag Köpte först min locktång,, 100 spenn för en spritt ny aldrig använda, en röd och gör långa lockiga lockar. i like it. Sen gick jag in på åhlens, skulle titta efter ansikts scrubben, men den jag ville ha fanns inte så köpte en annan, använder de i väntan på att proactiv ska bli grönt att köpa. Hade nämligen tänkt och lyxa till de med proactiv, ska tydligen vara skit bra men jag gillar att testa nya saker så ska bli roligt och se om de funkar.
Iallafall lindex vart de och fick något knäpp om att titta efter en tröja med lilla my på från mumintrollen , en annan person vet jag har köpt såna därifrån och gick därifrån med en sån tröja, vit med my på . skiit snygg.
Sen in mot new yorker där de vart bh och trosor.
Älsklingen kom och hämtade mig runt halv 5, käkade på max sen tänkte vi att vi skulle gå in på city grossisten som har nydligen öppnat där vid ikea. Älsklingen köpte en rosa barbapappa kudde till mig och jag köpte lite smått och gott som tops och de.
jag har precis vaknat och märkte att solen sken så tänker ta en lång promenad i solen.


Parfym ed hardy, boxertrosor i leopard, örngott två st
  


Röd locktång, face scrubs från åhlens, Lillamy tröja från lindex, Bh och trosor från New Y, Rosa barbapappa kudde.

    

Tack för mig, nu blir de en lång promenad i solen i väntan på att hjärtat ska komma hem. <3


much to do

Wow, shit vad denna vecka har gått fort sen jag kom hem från gotland, hade tänkt att skriva bloggen tidigare men har haft fullt upp sen jag kom hem. Imorrn är de fredag och de lutar mot min födelsedag snart. 21 fyller jag, kan man inte tro haha. jag tyckte de inte var så länge sen jag fyllde typ 18, har gått så fort och händer saker hela tiden. har alltid gått och grubblat över mig själv, om hur jag ska vara, se ut. har iallafall kommit fram till att jag kan inte ändra på mig själv och kan bara se ut på ett sätt. jag är bra som jag är.
Iallafall denna vecka har varit mkt bra men massor att göra. skönt att vara hemma.
Jag skickade ju efter ett par skor ju som jag skrev i förra bloggen, bild på dom kommer där nere sen bjuder jag på bilder på mig från gotland.

har gjort
- Möte hos psyk
- Skulle ha haft möte hos ö-vården, försov mig opps.
- Beställt tid för naglarna, måste fylla på dom.
- Sprungit varje kväll en halvtimme.
- Städat
- Tvättat
- Betalat psyk räkningarna och skorna.

Vad jag kommer att göra denna dag och imorrn

Idag
- solat en stund
- Kl 6 fixa naglarna
- Åka till kista eller väsby, kolla underkläder om vi hinner
- Hem, springa en halvtimme i skogen

Friday
- ut springa en halvtimme
- sthlm med hjärtat och ha en heldag på stan
- njuta av en helg hemma med hjärtat.

svarta kilklack skor från dinsko


Här kommer nå bilder på mig från gotland
   

Nu är de slut för dagen. väntar duschen på mig. hjärtat kommer snart.
Det kommer bli en mega vacker/underbar eftermiddag/kväll som jag får tillbringa min tid med Robin <3




continuation

Torsdagen var lugn och väldigt skön, började med de stora konventet, AA-möten för anonyma alkolister och narkomaner, ibland känner jag mig hemma där och ibland inte. De var öppningsmöte och bara de den dagen annars brukar de väl vara en massa möten per dag. olika möten bland annat alkohol och droger, att ha föräldrar som dricker/druckit och en massa annat. Väldigt bra.
Iallafall så var de öppningsmöte sen vart de käka en bit mat,fortsätter oxå min diet, äta nyttígt och leva nyttigt,mår så mycket bättre då.
Sen efter de vart en runda på stan, tänkte väl som vanlligt att jag inte skulle köpa något och bara gå och kolla men de funkar ju inte för nathalie haha så de vart ett jätte fint armband från jc, jag använder verkligen inte smycken eller nåt för har aldrig tyckt att de passat men denna föll jag för. Jag köpte oxå ett linne , fast med armar på från vero moda. de har typ små fransar på axelbanden eller vad man säger, aa ni får se på bild sen.
Igår börjades dagen med möten för AA som ni nu redan vet vad de är och gick på 2 möten, de första var Tillfrisknande och sedan! och de andra var Mötet i solnedgången! då samlades alla ute vid havet ppå en gräsmatta och har fria delningar, man pratar om de man vill och känner för andra, och hjälper alla i denna sjukdom. Det var grymt häftigt, se alla dessa människor och veta att man inte är ensam om de. Det är en lättnad och väldigt skönt.
Sen efter de vart de en bit mat och lite shopping, köpte en lång skjorta som är rutig från barnavd på kappahl.
Idag är de lördag och en dag kvar tills jag kommer att komma hem till min underbara pojke och mitt hem.
Har varit på tre möten idag och kan säga såhär att detta behövde jag för har insett så mycket saker som kan gå förlorat om jag inte skärper mig, måste våga lite och släppa taget när jag åker iväg och veta att jag är säker fast jag inte är hemma. De har hjälpt mig massor med dom här mötena att kunna göra de. Det är en annan känsla idag.
De mötena jag var på idag var, först var de, De handlar om alkohol, relationer och rädsla och de sista var ett program för tillfrisknande. skönt nu för dom är över och kan bara slappa av, åka hem och ta in allt i mitt huvud och komma ihåg. Sen vart de hemåt men jag och mamma gick runt en sväng på stan först och jag hitta ett jätte fint halsband till armbandet så de köpte jag. nu sitter jag här och skriver bloggen, väntar på att få gå till en tjej som bor på hemmet och fixa mitt långa hår, hon ska locka de och sen återstår de kläderna och sminker sen mot festen, kallas typ supe med dans men finns lite vildare fest oxå för ungdomar , då menar jag alkoholfritt party.
Imorgon blir de till att åka hem med tre båten från hamnen som ska bära mig mot stlhm där mitt hjärta ska stå och vänta på mig. skönt att få komma hem. men först ska vi gå på AA-möte avslutningsmöte.
Bilder kommer på allt jag gjort och varit med om, allt jag köpt och de när jag kommer hem.

Armband från jc, halsband från smyckesaffär, leggings linex, tröja veromoda, skojrta barnavd på kappahl

  

lite bilder som jag tog ute =)

   

<3



Gotland


Vaknade för en halvtimme sen, varit nere och käkat den godaste frukosten någonsin, massor att välja på men jag har kommit in på en period där jag äter nyttigt och rör på mig mycket, vet inte om det e noja eller om det e allvar att jag vill gå ner i vikt så jag käkade yoghurt med russin i, mörk fullkorns bröd med lite lite smör på och med gurka sen ett glas juice. duktigt av mig.
Nu sitter jag här och tänker berätta om dom här tre dagarna som varit, i måndags kom vi till gotland med färjan runt kl 1 så vart raka vägen till hotellet solhem för att packa upp och vila sig lite för hade varit vaken sen kl två på natten för vi åkte från storvik runt kl halv 4. efter de tog vi oss ut i visby för lite sightseeing, kollade runt och käkade middag på ett jätte gott och mysigt ställe.
Igår vart de till lummelundagrottorna på guidetur men jag och mor ville inte ner i dom där grottorna, kändes nästan som ingen luft alls och de kändes obehagligt så de hoppade vi så istället satte vi oss och tog en glass istället i väntan på dom andra.
När vi kom hem bestämde vi oss för att gå på den stora staden , där det finns H&M , lindex, gina och alla dom affärerna, dom man känner sig hemma med. Köpte två par trosor på H&m och en hand&nagel kräm därifrån. Sen var de inte meningen att jag skulle köpa skor denna dagen eller någon dag här på gotland för får verkligen inte plats hemma eller i min resväska men de vart de endå. Svarta höga kilklack skor från dinsko, skit snygga på rea dessutom så kunde inte motstå dom haha. Sen hade ju jag beställt i torsdags kväll ett par andra kilklack skor sommarskor svarta från dinsko som kom i måndags men får hämta ut dom när jag kommer hem så två par nya skor när jag kommer hem är inte så dumt. Får be älsklingen och bygga ut lite i garderoben så allt får plats för alla mina saker.Sen när vi gick hemåt gick vi i den lilla staden, och den e mysig men speciell tycker jag, jag upptäcker en liten godis butik, så söt och massor med hundra tals godisar och de visar sig vara pippis godisbutik, den ni vet som pippi köpte allt godis för en guldpeng. helt sjukt.
Bilder kommer när jag kommer hem för glömde min kamera hemma, usch vad arg jag är på mig själv. Ville verkligen ta kort och lägga upp och de.
Idag har vi varit på skokanonen där jag köpte 5-pack strumpor, behöver de för alla mina går hål på ju haha. Sen var vi och käkade lite. Kollade runt i lilla staden och stora staden. Fastnade för ett jätte fint armband som jag ska köpa någon dag innan jag åker hem. sen var de ju snack om att jag skulle köpa smink, en brunkräm som passar min hud såå då vart de en bronzing powder och en ljus brunkräm från h&m. Får se om detta passar då..
Nu är jag på hotellrummet och använder min dator. Snart blir de till en lång promenad sen bastun ikväll.
Får heller inte glömma grey's anatomy ikväll.

Hörs snart igen <3

Svarta kilklack skor från dinsko, 5-pack strumpor

  




Saknar och längtar efter min snutt, älskar dig<3



Lite smått och gott


God morgon god morgon (:

igår var jag och älsklingen runt lite på eurostop och kollade läget.hade inget och göra. sen vart de lite middag, de gamla vanliga vid flygplanen, mysigt.
Vaknade nyss och skulle ha varit på psyk kl 10 men försov mig, typiskt, men senare idag blir de till att träffa min läkare på psyk som ska ge mig mina mediciner och sjukintyget så de händer något någon gång.
Jag tänkte ta en lång promenad dit så jag kommer ut lite oxå, hjärtat jobbar sent idag/ikväll.
Hoppas min tandblekning kommer idag oxå eller iallafall denna vecka så jag kan börja bleka tänderna, usch dom e så fula just nu så jag spyr, gula och även fast jag slutat rökt för ett halvår sen, kanske till och med mer än så och använder bra tandkräm går missfärgningarna inte bort så tänkte ta något effektivare, easewhite blev de.

Snart är de gotland en vecka som gäller med mamsen, ska förbereda inför helgen och handla massa saker för på lördag åker jag upp till mamma sen måndag morgon åker vi mot bååten sen gotland . ska bli grymt kul.

Robin jansson,du ska bara veta hur mycket jag älskar dig och hur himla underbart glad jag är för dig, men framför allt stoltheten att få vara din flickvän är enorm <3






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0