en varm flicka ute i den kalla vintern.


Aa man ska man säga, alltid lika dålig uppdate. har varit mkt på sista tiden och med maya o allt annat.
I fredags träffade jag hellen i stlhm, jag köpte på hötorgets stora marknad en stor plånbok kuvertplånbok och en pälskrage till min nya skinnjacka jag ska få i veckan. sen käka vi på domken och umgicks, det var mysigt.
i lördags var jag o hjärtat på bio, vi såg tusen gånger starkare, den var okej men man fatta inget av den typ haha.
Jag köpte därav en röd och en svart lackväska kuvertväska från glitter, jag hade alla stämplar på bonuskortet och då fick man välja saker för 100 kr.
sen käkade vi på food court, hur mysigt som helst =)
igår var vi på max o käkade, var sugan på de haha och jag o hjärtat prövade något nytt, deras hallonpaj med glass, så jävla god den var, har inte ätit nå godare på länge.
Igår var hjärtat o åkte cross så jag,camilla, simon, maya o nova var i skogen vid crossbanan och plocka svamp.
vi hittade as mkt trattkantareller men de var väldigt dåligt med gula vanliga kantareller men var roligt endå så nu har vi massa svamp att rensa o göra iordning för någon användning av de. är ju så gott med de.

idag är de måndag och början på veckan, lite saker som händer denna vecka.
ska hämta min nya canada goose jacka, lång röd modell, en figusnära, den sitter tight på en och det är i st xxs. härligt. jag har ju en äkta canada goose kort modell som jag köpte förra året på NK i sthlm för 5000 spenn, nu när jag tänker efter, hur kunde jag göra de, jo kanske för att man måste bara ha en haha.
iallafall den ska jag hämta. sen köpa min skinnjacka oxå. har ju köpt en pälskrage till så de kommer bli skit snyggt.
sen lämna in penga papper till soc o möten blir de.

här kommer en bild på canada goose jackan som jag ska hämta. det är en sån modell fast en röd.


Nu ska jag rensa klart svampen vi hittade igår sen ut med maya =)
Mitt ordspråk, [ Rör Inte Till De ]




planering


min älskade mag o kropps maskin har äntligent kommit. hämtade ut den igår. ska börja använda den när jag läst igenom boken om hur man använder den noga först haha.
sen har de varit mkt i veckan. tagit hand om mig. tränat henne. nu kan hon sitta utan problem =) kul juh, nnu menar jag när man ska ge henne mat godis eller överhuvudtaget.
sen har jag köpt lite saker. mjukisdress, en skjorta med väst till på new yorker.
skickat efter leopard handskar i mocka till hösten vintern, leopard påslakanset . skit snyggt från hm.
sen skickade jag tillbaka klänningen till nelly för den var för liten så beställde en annan så den ska komma denna vecka så den väntar jag på =) kul hoppas den passar annars får jag träna mig in i den haha.
sen väntar jag på sheercover som jag skickade efter, de har inte kommit än, den skickade jag efter istället för
youthfulessence.
har en liten planering framför mig som väntar.

idag blir de möte på psyk och hoppas på förlängning om sjukintyget.
handla på glitter för present kortet.
Bio med hjärtat ihelgen, ska se tusen gånger starkare.
Träffa hellen i sthlm på fredag <3
köpa jacka till vintern på lördag när vi ska bå på bio, blir väl kista eller täby.
Utgång med sara, andra helgen i oktober<3
rimbo marknad.
gratta morfar nästa helg<3
åka o sova några dar med maya hos morfar.
beställa den där saken när jag får mina pengar.

det är de än så länge och det är rätt mkt.
nu ska jag ut med maya sen fixa mig. ska ta bussen 12.14 ner om stationen sen tåget till upplandsväsby.<3








baby girl



igår vart de en trick till solna för att hämta min gucci plånbok, inte äkta men den var fin för de. sen skulle vi ha gått på bio i täby C men den filmen som vi ville se gick inte där så det vart kista C , vi såg i himlen finns inga känslor haha skit bra var den, skratta som faaan. värd o se iallafall var den.
först gick vi runt lite, gick in på new yorker där jag köpte underkläder skit snygga sen käka vi pasta carbonara på food court, skit gott :D mysig dag.
sen åkte vi direkt hem till maya, jag gick en kvälls promenad med henne sen kte jag o hjärtat hem till han. jag ska börja sova hemma nu eftersom de känns bättre o maya sover o bor var hos camilla men jag är hos henne hela dagarna, kommer på morgonen och åker hem sent på kvällen.

idag är de söndag och de känns verkligen som om det är söndag.
ska vara hos maya nu några timmar sen blir de täby C med hjärtat, ska kolla lite i affärer och äta nå god mat ute=)

som ni alla vet så skickade jag i torsdags efter min abtronic x2 maskin, kropps maskin för mage och alla delar på kroppen som man tycker man ska träna. man får typ platt mage efter några ggr bara .
sen skickade jag efter lite produkter från yves rocher, om jag beställde för minst 50 kr så fick jag en väskset och nattkräm och de måste jag bara ha så beställde en slags puder mineral skit bra tydligen sen 15 olika lags hud o kropps produkter och ansikts mask. har börjat använda de nu alltid innan jag ska duscha.
sen var jag duktig och skickade tillbaka youthfulessence och ska få pengarna tillbaka, orkar inte med de där nåmera sen kändes inte som om de funka.
istället ska jag skicka efter sheercover till ansiktet. ni kanske hört vad det är för nåt. slags smink som ska tydligen vara bra för ansiktet, inte som vanligt smink.
sen ska jag kolla lite skinnjackor på nätet få ser vad jag hittar.

nu ska jag ut med maya sen vänta på att hjärtat ska komma o hämta upp för nu blir de täby C <3





skönhet


Ansiktsmasken är på just nu, skönt o härligt.. så mjukt o lent o härligt. babylent ansikte brukar folk säga att jag har. kanske har de då.
Igår beställde jag min efterlängtade abtronic x2 magmaskin, men kan även använda den på andra områden på kroppen som amn tycker ska få form =).  ska bli tränings nörd nu, ska träna med den en gång om dagen kommer få en platt sexig rutig mage som jag alltid drömt om. härligt. slippa gå på o gym o svettas och behöva ta sig någostanns, de slipper man , men denna maskin använder man när man sitter vid datan sitter o tittar på tv eller gör något annat. hur enkelt som helst och får resultat efter några ggr bara. helst sjukt. lite dyr men det var den värt de.

Maya får bo kvar här hos camilla men kommer vara hos henne på dagarna för jag ska mänlogen flytta tillbaka till robin igen, skönt men samtidigt blir jag orolig för maya hur de går på nätterna men tror de kommer gå bra eftersom hon har sin korg som hon annars jämt sover i och sen kan hon sova hos camilla med i hennes säng om hon vill de.
skönt att komma hem och fixa o dona o ha sina saker kläder m.m nära sig så man inte slipper åka fram o tillbaka o hämta något för att am glömt de o de.

Igår bestämde jag o hjärtat att vi ska gå på bio o äta ute ihelgen, vilken dag än det vet jag inte men lördag eller imorn *fredag* kanske. vi ska se denna karate kid, verkar rolig, det var hjärtats ide att se den, hade velat se typ romantiskt men ser den för din skull =)


Nu ska jag discka, plocka undan lite . duschen efter de sen åka till soc o hämta lite papper.
i eftermiddag ska hag åka till öb o köpa fler ansiktmaskar =)

Lev dagen som om den vore den sista <3


<3


Minnena och den resan lever jag igenom.
Skapar man minnen som man minns är dom värdefulla som livet sig själv är.
Tack för att du är just du och vill vara min vän <3



Home


gick hem till mig en sväng eller hos robin kanske man ska säga de.
solade en halvtimme och tvättade lite och städa rummet lite. har inte varit där på ett tag så unket blir de och instängt.
jag vet inte vad jag ska göra om jag inte solar, jag blir skit blek och kan inte använda typ brun utan sol o de för de blir inge bra. de kommer fläckar och usch nej jag gillar de inte.
sen när man är så blek o ska använda brunkräm o de då har man skit svårt att hitta en som passar hudfärgen haha. alla dessa konstiga saker man får för sig.
JAg har varit ute med maya nyss, hon vill verkligen inte lyssna på mig. hon går sin egen värld. de gillar vi inte. får bli hårdare och använda en hård ton, som om de funkar haha är för snäll.
vänta på att hjärtat kommer hem så ska jag lura med han till donken, så jävla sugen på de :P
Jag ska noppra ögonbrynen och ha fotvård ikväll med de får vi inte glömma.
på fredag blir de till att åka till mamma i lilla storvik, jag och maya åker med tåget runt 16.00, har inte riktigt kollat upp tiderna men ska göra de ikväll. måste packa de jag ska ta med till maya och till mig. mysigt att göra en liten resa ..

nu ska jag äta sen ut i skogen här nedanför o kolla om kantarellerna har växt nå mer så man kan plocka dom och steka dom och äta upp dom haha gott gott

Jag längtar till nästa sommar, ska försöka åka utomlands då sista minuten eller nåt =)

<3



En bild på mitt i mitt nya hår som jag skulle ha lagt ut igår :P




kort hår och en söt flicka.



OMG jag har klipt mitt hår, trodde inte det skulle bli såhär kort, shit jag börjar bli nervös men snyggt vart de. inte van bara med så kort hår. jag gillart iallafall sen vad andra tycker det struntar ja i.
igår kväll vart de en sväng i parken med pauline, mysigt var de. släppte maya i kopplet och hon sprang och lekte för fulla muggar.  kul var de =)
sen gick vi upp till henne där jag fick ett par tygskor och tre tröjor, ska få mer idag =) sen färgade hon ögon brynen på mig.
sen åkte jag en sväng till rebecka, alltid lika trevligt att prata med dig =) hur mysig tjej som helst. iallafall vi har inte träffats på ett tag men nu är vi igång igen <3 gillar dig tjejen.
idag ska jag tvätta i tvättstugan, mellan 19-22. sen tid men skönt endå =) sen ska jag inte göra så mkt. Ta en liten promenad med maya sen kanske träffa kussen,
just de får inte glömma posten, ska posta sveamössan till en tjej som har köpt den frpån min annons från blocket.

jo jag köpte föresten en mjukdress svart, byxa+tröja på newyorker sen en tjock vit halsduk från ginaT här om dagen.

<3



Det ända jag har att säga är..

att jag slog till med en tröja och en kofta på new yorker, ville ha en jacka skit snugg men får vänta på med den.
skulle ha köpt ett par mjukis byxor i loinne typ men käper dom på söndag eller när lönen kommer.
jag köpte iallafall en tröja ., typ leopard tiger  tröja skit snygg sen en kort midje kofta grå.
jag skulle ha köpt mina fluor tabletter hallon på apoteket men då glömmer jag bort de haha får ta de på söndag när jag ska klippa mig.

nu ska jag ut med maya sen dricka strawberry vin och mysa med camilla, de kallar jag fredags mys.


<3

p.s bilder på tröjorna kommer sen när jag fått igång min mobil o tagit hit data sladden.



Heeeelg



oohh det är fredag idag och de betyder att det är helg, gud vad skönt, ska slappa hela helgen men endå vara lite på drift. ska iväg kväll till väsby centrum med hjärtat och kolla lite nya kläder till min garderob, de behövs känns de som och new yorker har både bra och billigt =) sen blir de ta de lugnt och myspysa med hjärtat.

söndag ska jag klippa mig, fett nervös :P men hoppas de blir bra iallafall, en del har sagt att jag kommer passa i de men måste våga göra om sig lite o ändra frisyr till kort haha, om de inte skulle passa på mig växer de ut igen.

hämtade mobilen igår, rosa touch, skit snygg, ska bärja använda den när de legat på laddning sen ska jag väl titta på den massa gånger sen använda den haha.

nu ska jag snart ut med maya och nova sen duschen, men först innan de en liten skönhetssalong med youthfulessence och ansiktsmask och fotvård. <3

outfit today : jeans new yorker, mörkt blåttlinne ginaT, militärgrönt linne GinaT, knähöga stövlar från belle,
jeans jacka barnavd h&M halsband jc.


så här ungefär kommer jag klippa mig -


Jag älskar dig robin jansson <3 njuter av varje sekund med dig.






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0